Ponta către miniștri: Să fiți vineri în Parlament la moțiunea de cenzură; știți foarte bine, nu va trece

| 10 iun, 15:40

Premierul Victor Ponta le-a cerut miniștrilor să fie prezenți vineri la dezbaterea și votul în Parlament la moțiunea de cenzură, precizând că demersul Opoziției "nu va trece".

"Noi trebuie să ne facem treaba ca Guvern. Nu are cine să facă această treabă. În rest, sper ca bătăliile politice să nu se ducă în altă zone. De exemplu, sunt absolut convins că, vineri, la moțiunea de cenzură, bătălia politică va fi doar în Parlament", a afirmat Ponta miercuri, la începutul ședinței de Guvern.

Totodată, Ponta s-a declarat convins că "nu va fi niciun fel de problemă" și a spus că moțiunea de cenzură "nu va trece".

"Să ne ducem bătălia politică în Parlament. Sportul la stadion și așa mai departe. Deci, e foarte important și fac un apel la toată lumea să respectăm legea, să fim raționali și să ne facem treaba pentru care fiecare ne votează. Deci, sunt absolut convins că nu va fi niciun fel de problemă. Oricum vineri o să vă rog să fiți la moțiunea de cenzură, pentru că e normal, e dreptul Parlamentului și al Opoziției de a depune această moțiune. Știți foarte bine, nu va trece. Asta înseamnă că ne vedem de treabă de săptămâna viitoare, în continuare, în același fel", a subliniat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ