Ponta: Le voi spune liderilor europeni că voi face ce ține de mine să nu ne întoarcem la vremurile regimului Băsescu

| 10 iun, 09:35

Premierul Victor Ponta a declarat, marți seară, la Antena 3, că mesajul său pentru liderii europeni cu care va avea ocazia să întâlnească pe viitor va fi că va face tot ce ține de el ca "vremurile regimului Băsescu" să nu se mai întoarcă în România, menționând că vineri la Budapesta se va desfășura Congresul Partidului Socialiștilor Europeni.

"Vineri este la Budapesta Congresul Partidului Socialiștilor Europeni, la care vin liderii din familia mea politică, dar cred că altceva este mai important. Din ianuarie și până astăzi m-am văzut cu foarte mulți lideri europeni, cu președintele Comisiei Europene, domnul Juncker, cu președintele Parlamentului European, cu prim-miniștri. Toată lumea, fără nicio excepție, mi-a spus: "Ce bine că nu mai avem ce aveam înainte în România, cu Băsescu, cu scandal, cu primul-ministru". M-au întrebat: "Cum colaborați (cu președintele Klaus Iohannis — n.r.)?". "Colaborez foarte corect cu președintele, președintele colaborează corect cu mine. Uitați, țara merge bine". Unul nu a uitat să spună: "Ce bine că nu mai e ca înainte, când toată ziua se plângeau (...)" Acum ce să le mai zic? Când le-am zis: "Sigur ne-am învățat lecția. Nu veți mai vedea scandalul pe care l-ați văzut înainte", a declarat premierul, întrebat dacă a avut reacții externe despre ce se întâmplă la București.

Întrebat ce o să le transmită celorlalți lideri europeni când se va întâlni cu aceștia, Ponta a spus: "O să le zic că voi face tot ce ține de mine ca să nu ne întoarcem la acele vremuri".

"Cred că a fost rău atunci pentru România. Și cred că o dată ai voie să greșești, dar să greșești tot timpul la fel e inacceptabil", a adăugat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 iun, 19:09
liviuioan
* Rapcea DAUL * cu poale-n brau
Acum , s-au schimbat liniile si in P E--e unii care s-au simtit bine cu TATUCUL--iubitoriu de frumos si datoriile platite la zi--ce conta--DEFICITUL BUGETAR . Acum--cand nu mai este DEFICIT --nu e bine si iar trebuie sa fie nebunie . In loc sa constate abuzurile comise de omul lor din PPE---apleaca iar urechea la cozile de topor --slugile TATUCULUI--care nu spun nimic de--ANRP--ANI--CAZUL RARINCA---acum vor sa fie amagiti cu FALCA la protap si VITA KOBE --ramasa in stoc din vremea MRU . Dar sa fii servit de aceiasi chelneri--STOLOJAN--PREDA--MACOVEI in BUDA .
10 iun, 17:52
Rapcea
Ponta, esti un gunoi imputit,o cangrena pe trupul acestei tari.
10 iun, 09:41
IONUT
oferta munca!!!!
Cautam colaboratori seriosi! Ofertă speciala pentru cei care vor să faca bani in timpul liber sau full-time. Vei lucra intr-o echipa cu experientă, iar rezultatele sunt deja dovedite. Te vei convinge imediat ca ai facut cea mai buna alegere! Pentru mai multe detalii,trimite cuvantul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ