Victor Ponta: S-a revenit la momentul dosarelor, acum mi-a venit mie rândul

| 09 iun, 22:36

Victor Ponta a declarat marţi, la Antena 3, că ceea ce i se întâmplă în aceste zile îl face să creadă că "ne-am întors câţiva ani". Totodată, premierul a afirmat că nu cataloghează dosarul său ca fiind unul politic, însă este folosit în lupta politică.

Victor Ponta a susţinut România parcă s-a întors cu câţiva ani înapoi din cauza unor lucruri "groaznice", generate de acuzaţiile formulate de Direcţia Naţională Anticorupţie la adresa sa, bătălia politică revenind la momentul dosarelor.

"Acum e marţi şi parcă ne-am întors câţiva ani buni înapoi - văd câteva lucruri pe care le-am considerat groaznice care se întamplă din nou. (...) Vineri mi-a venit mie rândul. N-am fost şi nu sunt acuzat ca mi-am folosit funcţia de ministru, ci că acum 7-8 ani am avut un contract cu un alt avocat şi procurorul spune că e ceva neînregulă. Nu e nicio problema, mă duc în faţa procurorului şi mă apăr acolo", a afirmat Victor Ponta, la Antena3.

Totodată, premierul a spus că nu cataloghează dosarul său ca fiind unul politic. 
"Când voi fi chemat, voi prezenta toate probele pe care le mai am de atunci, din 2007-2008. (...) Eu nu spun că este un dosar politic, nu spun că nu pot fi anchetat, nu asta e problema, ci că acest dosar este folosit în bătălia politică", a mai spus premierul.

Citeşte şi: Victor Ponta: "Mă simt ca pe vremea lui BĂSESCU

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 iun, 11:47
Ana
Singura calitate de care ai nevoie pentru a reuşi: putere mentală. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ