Ponta: M-am gândit la demisie imediat după ce m-am văzut cu procurorul

| 09 iun, 23:30

Victor Ponta susţine că s-a gândit să demisioneze imediat după discuţia cu procurorul DNA şi că i-a transmis acest lucru şi preşedintelui Iohannis, iar gestul era cea mai bună variantă pentru el şi familie, dar că funcţia nu poate fi meritată "dacă te interesează numai de tine".

Întrebat dacă ia în calcul, într-un procent mic sau mare, varianta de a-şi demisia, Ponta a declarat, la Antena3: "Am luat-o în calcul imediat după ce m-am întâlnit cu procurorul şi i-am spus chestia asta şi preşedintelui, cu care am vorbit imediat după. Da, pentru mine strict personal e varianta cea mai bună. Când aud asta, cu cariera politică... Nu, acum, ce vorba de carieră politică, aici e vorba de viaţa mea şi a familiei mele".

Citeşte şi: Victor Ponta: S-a revenit la momentul dosarelor, acum mi-a venit mie rândul

El a adăugat însă că nu poate fi ocupată o funcţie de prim-ministru, pe care s-o şi meriţi, "dacă te interesează numai de tine şi de cei din jur".

Ponta a declarat şi pentru presa străină, marţi, că a luat în considerare demisia după ce a fost informat că este suspect într-o anchetă de corupţie, dar a decis să rămână în funcţie pentru a asigura stabilitatea politică.

Citeşte şi: Ponta pentru The Guardian: Iohannis trebuie să fie președintele tuturor cetățenilor, nu doar al partidului său

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ