Ambasada Olandei: Evoluțiile din Parlament ridică probleme mai largi privind atitudinile față de justiţie

| 09 iun, 16:59

Ambasada Olandei a reacţionat în urma votului din Parlament în cazul Victor Ponta, printr-o postare pe Facebook. "Olanda crede cu tărie că legea se aplică la fel pentru toţi oamenii, iar evoluţiile recente în Parlament ridică probleme largi cu privire la atitudinile faţă de justiţie şi faţă de corupţie în România", precizează Ambasada acestui stat la Bucureşti, relatează Agerpres.

Ambasada Olandei la Bucureşti mintește că "această îngrijorare" a fost subliniată în raportul MCV din 2015 al Comisiei Europene.

"Acordăm mare importanță recomandărilor din raportul MCV. Avem încredere că România și toate instituțiile sale le vor lua în considerare", menționează ambasada.

Plenul Camerei Deputaților a aprobat marți hotărârea de respingere a începerii urmăririi penale față de premierul Victor Ponta cu 231 voturi "pentru" și 120 "împotrivă". Au votat 351 de deputați.

Citeşte şi: Reacţia Ambasadei Marii Britanii după votul din Parlament în cazul lui Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ