DNA a cerut Parlamentului noi înscrisuri în dosarul lui Dan Șova și Victor Ponta

| 10 iun, 17:22

DNA a cerut Comisiei comune a Parlamentului privind Statutul deputaţilor şi senatorilor toate înscrisurile întocmite în anii 2014 şi 2015 în Dosarul 122/P/2012, dosar in care  sunt vizati de procurori senatorul PSD Dan Șova și Premierul Victor Ponta.

Președintele Comisiei de Statut, Bogdan Niculescu Duvaz, a declarat, miercuri, pentru STIRIPESURSE.RO, că solicitarea a ajuns la comisie și că TOATE DOCUMENTELE AU FOST DEJA TRANSMISE.

Solicitarea DNA este semnata de procurorul Jean Uncheselu, acelasi care a cerut inscrisuri de la Comisia de Regulament de la Senat in cazul Dan Sova si acelasi procuror care i-a adus la cunostinta premierului Victor Ponta calitatea de suspect, acuzatiile si incadrarea juridica a faptelor.

"Refuzul de punere la dispozitia Directiei Nationale Anticoruptie a inscrisurilor aratate mai sus constituie infractiunea de obstructionarea justitiei prev. de art. 271 alin. 1 lit. b C.p", mai precizeaza DNA in document.

În dosarul 122/P/2012, DNA a cerut:

- urmărirea penală împotriva domnului deputat Ponta Victor-Viorel, prim-ministru al Guvernului României, pentru săvârşirea a trei infracţiuni de conflict de interese

- încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a domnului senator Şova Dan-Coman, formulată în Dosarul nr. 122/P/2012

Citeste si: PSD, o nouă scrisoare către ambasade

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ