TĂRICEANU îi dă replica lui IOHANNIS

| 10 iun, 13:15

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a fost întrebat cum comentează declaraţiile făcute ieri de Klaus Iohannis, care a criticat votul din Parlament.

Victor Ponta s-a folosit de influența pe care o are ca premier și a cerut majorității parlamentare să nu încuviințeze urmărirea sa penală, iar aceasta a executat ordinul, a declarat președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a criticat votul din Camera Deputaților și a apreciat că premierul a ales cea mai proastă variantă în această situație, cea mai onorabilă fiind demisia.

În replică, şeful Senatului a susţinut că exită reguli clare pentru toată lumea privind separaţia puterilor în stat şi independenţa acestora.

„Indiferent de interpretările care se dau există o regulă clară: independenţa puterilor în stat şi separaţia puterilor, şi faptul că acţiunile politice ale guvernului nu pot fi anchetate de justiţie”, a replicat Tăriceanu.

Citeşte şi: Duel INCENDIAR între Ponta şi Iohannis! Victor Ponta: "Mă simt ca pe vremea lui BĂSESCU

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ