Șefa DNA: N-am întrebat niciodată care au fost circumstanțele numirii mele

| 11 iun, 11:50

Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a declarat joi că nu a întrebat niciodată care au fost circumstanțele numirii sale la șefia DNA și că nu știe cine a venit cu propunerea.

"Nu, nu m-am lămurit. Citeam și eu în presă: ba eram propusă, ba nu eram propusă. După ce s-a formulat propunerea la Consiliul Superior al Magistraturii, am fost sunată de un consilier al premierului care m-a întrebat dacă îmi exprim consimțământul. N-am întrebat niciodată care au fost circumstanțele numirii mele, nu cunosc dacă a fost dorința ambasadorilor, a premierului sau a președintelui. Cred că experiența profesională și rezultatele m-au recomandat pentru această funcție", a afirmat șefa DNA, într-un interviu pentru Adevărul.

Referitor la declarațiile Elenei Udrea, potrivit cărora ar fi negociat numirea ei la DNA cu premierul Victor Ponta, Kovesi a precizat că nu o să încerce să afle de la cine a venit propunerea.

"Aceste dispute legate de cine m-a numit și cum m-a numit m-au lăsat indiferentă. Niciodată nu o să încerc să aflu cum am fost numită, cine a stat la baza acestei propuneri, cum sau de ce a făcut-o", a menționat procurorul șef al DNA.

Citeşte şi: VIDEO: LAURA CODRUŢA KOVESI despre audierea lui VICTOR PONTA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ