Ponta, despre viza sa pentru SUA: Dezinformare mizerabilă a propagandei securiste! Ce mizerie

| 10 iun, 13:27

Premierul Victor Ponta a declarat că Statele Unite nu i-au retras viza, aşa cum se vehicula anterior în presă. Într-o postare pe Facebook, premierul a afirmat că doreşte să oprească această dezinformare mizerabilă.

Iată ce a postat Ponta pe Facebook:

“Ca să oprim încă o dezinformare mizerabilă a propagandei securiste - am verificat personal și NU am nicio viza (nici diplomatică, nici turistică) retrasă de către SUA! Ce mizerie!”

Anterior, unul din liderii PMP anunţase că SUA i-a suspendat viza premierului ca urmare a anchetei DNA în care este este implicat acesta.

Citeste si: Tăriceanu: Discuția cu ambasadorii străini acreditați la București a fost inițiată de premier

”Gest de forță fără precedent în relațiile româno-americane. Ambasada SUA i-a suspendat marți, după orele 14.00, viza diplomatică numitului Ponta Victor, prim-ministru al Guvernului României. Demersul oficialilor americani a survenit la doar câteva ore după votul din Camera Deputaților unde, cu o zdrobitoare majoritate, a fost respinsă solicitarea DNA de cercetare a deputatului Victor Ponta. Facem precizarea că este vorba de o suspendare și nu de o retragere, gest care ar fi fost de o gravitate extremă.”, anunța Ștefan Vlaston, vicepreședinte PMP.

SUA le-a ridicat mai multor politicieni viza de intrare în țară după ce au intrat în atenția oamenilor legii sub acuzația comiterii unor fapte de corupție. De la Adrian Năstase la Nicușor Constantinescu, americanii au decis ca aceștia să nu mai poată intra pe teritoriul lor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ