De ce a fost anulat protestul PNL – MARI PROBLEME cu mobilizarea oamenilor (Surse)

| 10 iun, 17:22

Alina Gorghiu și Vasile Blaga au anunțat astăzi că protestul PNL pentru ziua de vineri va fi anulat, reclamându-se "contramanifestația" PSD. Surse din interioul PNL susțin însă că problema reală este imposibilitatea de a aduce vineri un număr măcar apropiat de oameni cu cel promis – aproximativ 10.000 anunțau cei din PNL că ar urma să participe.

Din teritoriu se reclamă și faptul că este costisitoare deplasarea la București, în condițiile  care se vine pentru o moțiune practic fără niciun fel de șanse.

Iniţial, PNL intenţiona să organizeze vineri o manifestaţie, iar PSD a anunţat şi el o adunare, în timpul dezbaterii şi votării moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Ponta. Deşi ambele tabere obţinuseră autorizaţii de la primărie, liberalii au anunţat în scurt timă că u vor mai organiza niciun protest.

"Am decis, la propunerea președintelui de onoare al PNL, dl Mircea Ionescu Quintus, să renunțăm la organizarea lanțului uman în jurul Parlamentului, planificat pentru vineri.", a declarat Alina Gorghiu, copreşedintre PNL.

Citeşte şi: PNL renunţă la mitingul de vineri

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ