Gorghiu despre declarația lui Rus: Absolut revoltător

| 11 iun, 15:07

Copreședintele PNL Alina Gorghiu consideră că este "absolut revoltător" modul în care ministrul Transporturilor, Ioan Rus, s-a referit într-o emisiune tv la românii plecați în străinătate și la familiile acestora și îi cere să demisioneze din Guvern.

"Absolut revoltător. După ce că nu îi lasă să voteze pe românii din diaspora, le mai și jignesc în mod abominabil familiile! Acești oameni sunt o rușine pentru România. Demisia, Ioan Rus! Demisia, Victor Ponta!", a scris Gorghiu, joi, pe Facebook.

Miercuri seară, într-o emisiune tv, ministrul Ioan Rus a afirmat: ''România are 3 milioane de oameni să zicem, din forța activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betoniști, fierari și așa mai departe. Lucrează în construcții, autostrăzi prin Europa. Au poate 1.500 de euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăștia, copiii se fac golani acasă și nevastă-sa curvă. De 700 de euro vin acasă jumătate''.

Ulterior, ministrul Rus a transmis un comunicat de presă în care a susținut că formularea folosită este o ''generalizare artistică, o licență''.

''Îmi cer scuze dacă prin formularea aleasă am jignit pe cineva, dar intențiile mele au fost de a semnala o situație gravă cu care se confruntă multe familii de români, fără să-i jignesc, ci chiar compătimindu-i. (...) Nu am dorit să aduc în niciun fel atingere demnității vreunei persoane prin acele declarații, ci doar să atrag atenția asupra prețului mare pe care-l plătesc mii de români care au ales să plece să muncească în străinătate'', a declarat ministrul Rus, în comunicatul citat.

CITEŞTE ŞI UPDATE Ministrul Ioan Rus ia în calcul DEMISIA după declaraţia "copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă"

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ