RALUCA TURCAN: "Ioan Rus i-a aplicat o lovitură directă lui Victor Ponta”

| 11 iun, 16:11

Vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, este de părere că ministrul Ioan Rus i-a aplicat o lovitură directă lui Victor Ponta, după declaraţiile făcute despre românii din Diaspora la un post de televiziune.

Vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a calificat declaraţia despre românii din Diaspora făcută de ministrul Ioan Rus, ca fiind "o jignire dură şi cinică la adresa oamenilor care nu votează cu PSD".

"Ioan Rus tocmai i-a aplicat o lovitură directă lui Victor Ponta. Arată ca PSD îi dispreţuieşte pe toţi cei pe care nu îi poate cumpăra cu un kg de mălai. E o sfidare la adresa celor care nu au avut o şansă de reușită în ţara aceasta din cauza unora ca Iliescu, ca Adrian Năstase, ca Victor Ponta. Ioan Rus tocmai a adus cea mai bună dovadă că acest Guvern trebuie să cadă. Victor Ponta nu a pierdut alegerile din noiembrie anul trecut din alt motiv decât din cauza lipsei evidente a respectului față de drepturile fundamentale ale românilor. Când un partid dispreţuieşte propriul popor, acel partid trebuie înlăturat de la putere", scrie Raluca Turcan într-un comunicat transmis presei.

Citeşte şi: Orban: PSD pândeşte un moment prielnic pentru a decapita DNA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
11 iun, 23:49
Aurel
OFERTA DE LUCRU LA DOMICILIU
Oferim GRATUIT prin email, UN CURS COMPLET DE INSTRUIRE 12 zile, dupa care NUMAI DACA DORITI, VALORIFICATI TIMPUL LIBER SI CASTIGATI BANI in functie de implicare si realizari, incheind contract legal in baza unui PROIECT inedit. Pentru detalii, trimiteți mesajul INFO la adresa de email: [email protected]
11 iun, 17:21
liviuioan
--BILA la kil----
--care este diferenta intre a o pupa pe--parasutista blonda--MINUNEA DE LA BUCURESTI --care l-a hranit pe distinsul matale sot---si parasutista politica--e cumva un fel de--DRAGA STOLO-- ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ