FOTO Cum arată şi cu ce se ocupă copiii lui Ioan Rus

| 11 iun, 15:05

Declaraţia ministrului Ioan Rus despre românii care lucrează în străinătate, "copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă", făcută miercuri, într-o emisiune televizată, a stârnit un val de indignări, fiind pe buzele tuturor în acest moment. Ministrul Transporturilor şi-a cerut scuze şi a declarat, la România TV, că ia în calcul demisia. PNL i-a cerut demisia după declarațiile jignitoare la adresa diasporei.

Cine sunt şi cu ce se ocupă copiii lui Ioan Rus?

Alex Rus este fiul ministrului Transporturilor, Ioan Rus. Când a împlinit 24 de ani a primit cadou de la tatăl său un hotel în Cluj Napoca. Hotelul Meridian, preluat de seniorul Rus de la Ioan Morar, fostul șef al Romsilva, printr-o schemă complicată relatată de presă. Juniorul a mai deținut până în martie și o cafenea în Cluj, Arts Caffe, vândută în martie unui lanț de cafenele. Pe pagina de Facebook postează fotografii de la piscina familiei și din călătoriile dese la Monaco și pe coasta amalfitană, împreună cu prietena sa, Denisa Pascu, fotomodel, scrie bn24.ro.

Ioana Puşcaş este fiica ministrului Ioan Rus şi este căsătorită cu Vasile Pușcaș, cel care deține monopolul pe salubrizarea pentru Satu Mare si Baia Mare. Patronul firmelor de salubrizare SC Florisal SA Satu Mare si SC Drusal SA Baia Mare încasează, de aproape un deceniu, zeci de milioane de euro anual de la primăriile din zona de nord-vest a țării.

Citeşte şi: Ministrul Ioan Rus ia în calcul DEMISIA după declaraţia "copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă"

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 iun, 02:55
maria
Demisia e prea putin ,sa fie cercetat de avere ca noi curvele din strainatate muncim pe rupte si nu avem banii lui .
12 iun, 15:13
Bodiu
Soarta lui ceasca
Politicienii, fara nicio exceptie, merita sfarsitul lui ceasca dar inainte sa li se confiste averea lor si a familiilor lor!
11 iun, 15:57
Andrei Pop
La Rus,este posibil ca cei 2 copii sa fie curve si sotia golanca?
teoretic ar fi posibil,unul are un hotel,are unde presta...
licenta poetica

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ