Lider de partid, atac DUR la Ioan Rus: "”Bai golanule..."

| 11 iun, 22:12

Tommy Tomescu, Lider al Partidului Europenilor - UK, îl critică dur pe Ioan Rus dupa afirmatiile pe care acestea le-a facut.

”Bai golanule, pus de Ponta sa ocupi functia de ministru al transporturilor, nu ai nici un drept sa generalizezi si sa consideri ca ce se intampla in propria ta familie se intampla in toate famillile romanilor care si-au luat lumea in cap ca sa scape de specimene ca tine. Sunteti incoltiti si ati ales sa loviti in cei care nu se pot apara in mod adecvat, pentru ca le-ati luat dreptul de vot. Ai jignit in mod intentionat romanii exilati economic pentru a distrage atentia de la seful grupului infractional din PSD si pentru asta nu te vom uita. Nici un roman din diaspora nu va uita sa isi sune rudele din tara si sa le spuna cum sa voteze la viitoarele alegeri parlamentare.”, e mesajul lui Tomescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 iun, 09:52
palada pufosul
nu este golan....dar nu sunt sigur ca nu este curva

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ