CRISTIAN TUDOR POPESCU despre DEMISIA lui Ioan Rus: "Un gest de orgoliu?"

| 13 iun, 10:52

Demisia lui Ioan Rus din funcția de ministru al Transporturilor, în urma unor declarații jignitoare la adresa românilor care muncesc în străinătate, a fost „un gest de orgoliu”, nu rezultatul unui „proces de conștiință”, a apreciat jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„România are trei milioane de oameni din forța activă în Occident, dintre care un milion fierari-betoniști, zidari, lucrează prin Europa. Au poate 1.500 euro salariu, de banii ăștia copiii se fac golani acasă și nevastă-sa curvă”, declarase Ioan Rus, miercuri, la Digi24.

„Declarația asta nu a venit din senin. Cuvântul "curve" domnul Rus l-a mai rostit în exprimarea În PSD trebuie să separăm bărbații de curve. Genul ăsta de afirmații, cu cuvinte care nu fac parte din limba de lemn veche sau nouă a partidului, consideră că sunt dreptul său. Domnul Rus este un ștab cu ștaif de pe vremea Partidului, ăla mare, și are această postură: Eu sunt ăla care pot să le zic direct. Ăia mai mici se duc la alte emisiuni, mai de ora 5, și acolo pot să mestece rumeguș. Eu pot să spun "curve", pot să spun "golani", pentru că eu sunt Rus, eu sunt tare”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Citeste si: Scandal INCENDIAR în PNL: "La Cluj se nasc periodic tâmpiţei"

Jurnalistul a explicat și de ce Ioan Rus a făcut controversatele declarații. „A spus, în favoarea domnului Ponta și a minunatului său guvern: Români din străinătate, nu mai stați acolo pe 1.500 de euro, pentru că aici o să vă aștepte laptele și mierea. Guvernul Ponta face, drege, și veniți aici, nu mai stați acolo. Și, cu stilistica asta a lui de ștab cu ștaif, a plasat cuvintele foarte conștient și arogant, cuvintele "curve" și "golani". De ce? Ca să îi mai aducă niște apă la moară șefului său. De asta a făcut-o, este atât de evident”, a apreciat Cristian Tudor Popescu.

„Faptul că și-a dat demisia nu reprezintă, nicidecum, un proces de conștiință al acestui domn. Credeți că, vreun moment, s-a gândit acest domn - plin de propria-i făptură de la ochelari până în vârful unghiilor – la ce a făcut, la ce ticăloșii a debitat? Nici vorbă. A zis: Da? Atunci îmi dau demisia. Iar un gest de orgoliu: Eu, Rus, îmi dau demisia. Așa e, cum spun eu. Dar dacă săriți așa de fund în sus, îmi dau demisia”, a mai spus C. T. Popescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
14 iun, 05:43
ANDI
Vaaai ce mai semănați ... Rus&CTP
Păi, CTP-ule .... și tu ești unul ”plin de propria-i făptură de la ochelari până în vârful unghiilor”. Vaaai ce mai semănați, tu cu Rus!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ