FABULOS! Fiul lui IOAN RUS duce o viaţă de nabab. Cum îşi răsfaţă ALEX RUS iubita GALERIE FOTO

| 11 iun, 17:56

Alex Rus, fiul lui Ioan Rus, are o relaţie de câţiva ani cu Denisa Pastor, un cunoscut fotomodel în Cluj Napoca. În timp ce tatăl său, Ioan Rus, a zguduit opinia publică cu o declaraţie halucinantă într-un comentariu despre românii care lucrează în străinătate: "Copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă", fiul său duce o viaţă de lux, lipsită de griji.

Pe conturile de pe reţelele sociale ale celor doi stau exemplele elocvente ale vieţii de lux pe care cei doi o trăiesc.

În urmă cu o lună, fiul lui Ioan Rus şi-a dus iubita la Barcelona, unde au participat la Circuitul de Formula 1.

 

De Paşti, cei doi au fost împreună cu sora lui Alex Rus, Ioana Puşcaş şi soţul acesteia, la Vatican. Ambii au postat pe reţele sociale poze cu Papa Francisc.

Alex Rus împreuna cu iubita sa au petrecut trecerea dintre ani în Dubai. Cei doi s-au fotografiat într-un restaurant de lux purtând ţinute alese, iar imaginile le-au urcat imediat pe reţelele sociale.

Când a împlinit 24 de ani, Alex Rus a primit cadou de la tatăl său un hotel în Cluj Napoca. Hotelul Meridian, preluat de seniorul Rus de la Ioan Morar, fostul șef al Romsilva, printr-o schemă complicată relatată de presă. Juniorul a mai deținut până în martie și o cafenea în Cluj, Arts Caffe, vândută în martie unui lanț de cafenele. Pe pagina de Facebook postează fotografii de la piscina familiei și din călătoriile dese la Monaco și pe coasta amalfitană, împreună cu prietena sa, Denisa Pascu, fotomodel, scrie bn24.ro.

 

Citeşte şi: FOTO Cum arată şi cu ce se ocupă copiii lui Ioan Rus

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ