I-AU RESPINS DEMISIA! PSD nu ia în considerare demisia unui MEMBRU marcant

| 11 iun, 16:44

Senatorul Niculae Bădălău rămâne preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, liderul partidului, Victor Ponta, neluînd în considerare demisia acestuia, potrivit Agerpres.

"Eu şi mai mulţi colegi din PSD ne-am anunţat demisia din funcţiile deţinute, am avut această atitudine dintr-un principiu. Comitetul executiv al PSD a hotărât să facă referendum privind demiterea lui Traian Băsescu şi tot atunci s-a hotărât ca domnul Liviu Dragnea să conducă această campanie şi pentru că noi l-am pus mi se pare lipsit de logică să îi cerem acum demisia. Nu contest partea juridică pentru care este cercetat, dar politic eu nu pot să îl judec pe Liviu Dragnea, este ilogic, de aceea mi-am dat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu. Acum a venit cazul Ponta, ce ar trebui să facem, să îl dăm jos pe Ponta!? Ştiu că demisia este un act unilateral, dar dacă domnul Victor Ponta nu vrea să ia în considerare demisia şi nu numeşte un coordonator sau interimar în această funcţie, trebuie să îţi duci mandatul până la capăt. Până la urmă, în politică, este de bază caracterul", a declarat joi, într-o conferinţă de presă, Niculae Bădălău.

Citeste si: Decizie neaşteptată a unui deputat PSD. Ce va face mâine la moţiune

El spune că va continua activitatea de conducere a organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu până la organizarea alegerilor.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ