Klaus Iohannis a semnat decretele de acreditare a 10 ambasadori

| 12 iun, 19:14

Președintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, 10 decrete pentru acreditarea unor ambasadori, între aceștia numărându-se Emil Hurezeanu - ambasador în Germania, Adrian Cioroianu - delegat permanent al României pe lângă UNESCO, Ion Jinga - reprezentant permanent al României pe lâgă ONU de la New York.

Potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale, șeful statului a semnat vineri și decretele privind acreditarea lui Iulian Buga în calitate de ambasador în Suedia, a Luminiței Odobescu - șef al Reprezentanței Permanente a României pe lângă Uniunea Europeană, a lui Adrian Cosmin Vierița - șef al Misiunii Permanente a României pe lângă Oficiul Națiunilor Unite de la Geneva și Organizațiile Internaționale cu sediul în Elveția.

De asemenea, președintele a semnat decretele privind acreditarea Adrian Gabriel Davidoiu ca ambasador în Norvegia și a lui Cristian Tudor - ambasador în Qatar.

Totodată, Carmen-Liliana Podgorean a fost acreditată ca ambasador în Argentina, iar Bogdan Mazuru ca ambasador în Austria.

 

Citeşte şi: Klaus Iohannis a promulgat legea mult aşteptată

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ