ALINA GORGHIU: "Nu suntem IMPRESIONAŢI de amenințările lui Ponta și Cazanciuc"

| 08 iun, 16:52

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a arătat luni că liberalii nu sunt deloc impresionați de "amenințările" premierului Victor Ponta și ale ministrului Justiției, Robert Cazanciuc.

"Le transmit premierului României și ministrului Justiției că amenințările cu plângeri penale, pușcărie și noi mineriade nu ne impresionează deloc. Atât știe să facă partidul lui Iliescu, Năstase și Ponta, din 1990 încoace: mineriade, contrademonstrații, instigare la ură, dispreț față de cetățeni și legi. Nimic nu ne poate opri să luptăm pentru dreptul la vot și pentru dreptul românilor de a protesta, pentru egalitate în fața legii. Nimic nu ne poate convinge că un premier cu o urmărire penală nu este altceva decât o rușine pentru România. Nu ne poate închide pe toți Victor Ponta pentru a rămâne Prim-ministru. Au mai fost și alții în istorie care nu suportau vocea străzii, nu sunt singurii. Până la urmă toți au pierdut puterea, indiferent de metodele represive folosite", a scris Gorghiu, luni, pe Facebook.

Citeşte şi: Reacții EXTREM DE DURE de la Bruxelles privind situația lui Ponta

Declarația sa vine după ce premierul Victor Ponta a lansat, luni, un apel către liderii PNL, cărora le-a cerut să dea dovadă de responsabilitate și să înțeleagă că într-o democrație lucrurile "nu se tranșează în stradă prin forță", adăugând că, în cazul în care aceștia vor apela la astfel de mișcări, social-democrații își rezervă dreptul de a face o sesizare penală împotriva liberalilor.

Tot luni, ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, le-a atras atenția liberalilor că organizarea de "manifestări politice ilegale" în scopul împiedicării exercitării puterii de către Parlament sau Guvern poate atrage răspunderea penală.

Citeşte şi: ROBERT CAZANCIUC, atac de ULTIMĂ ORĂ către liberali

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 iun, 08:47
vasile
locuri de munca
PROIECTUL ANULUI 2015
JOB
Adresa e-mail [email protected]
PART-TIME

Căutam colaboratori care să se alăture PROIECTULUI nostru

Condiții necesare : - calculator + internet ,fara nici un fel de experienta,desigur daca aveti este un avantaj foarte important ! Fiecare își stabilește programul său de lucru,si va munci la proiect cand doreste,chiar si o ora pe zi cu intensitate si cu efect pozitiv este de ajuns Avem nevoie de persoane serioase,înzestrate cu calm,cu răbdare,cu vointa si sa fie perseverente ! Instruirea pentru intrarea in proiect se ofera pe e-mail sub forma a 12 lectii PDF cate una in fiecare zi 12 zile,iar dupa finalizarea cursului celor 12 lectii va puteti inscrie si sa incepeti sa munciti ! Se ofera contract ! Important : CERETI DETALII DOAR LA ADRESA DE E-MAIL ! Daca esti interesat trimite-mi chiar in acest moment un mesaj in care imi scrii textul : "detalii" la aceasta adresa de e-mail si iti voi da acolo gratuit materialele in format PDF ! Mult succes si te astept. [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ