Elena Udrea, cheltuieli fabuloase în ultimul an. Pe ce a dat UN MILION DE EURO

| 17 iun, 19:41

Elena Udrea şi-a golit conturile de când are probleme cu legea. Pe 15 iunie fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului a depus la Camera Deputaţilor o nouă declaraţie de avere, în care se poate observa că din conturile sale a dispărut în ultimul an peste un milion de euro, relatează romaniatv.net.

 

Elena Udrea a cheltuit sume frumoase pe avocaţii pe care i-a angajat pentru a o reprezenta în justiţie, după ce în ultimele luni pe numele său au apărut acuzaţii grele în două dintre cele mai stufoase dosare ale ultimilor ani, Microsoft şi Gala Bute.

În ultimul an, Elena Udrea a cheltuit 1,117 milioane de euro, cea mai mare parte a banilor ducându-se pe avocaţii "scumpi" pe care şi i-a angajat. Fostul ministru a declarat, potrivit România TV, că o mare parte din bani s-a dus şi pe chiria pe un an în avans a apartmentului în care locuieşte în complexul de lux Stejarii, dar şi pe salariile angajaţilor şi pe contractele de leasing pe care le are încheiate.

În ultimul an, Elena Udrea a pus în conturi 100.000 de euro, sultă de pe urma partajului cu Dorin Cocoş, 60.000 lei din chirii şi 58.900 lei încasaţi ca salariu la Parlament. Tot în ultimul an, fostul ministru a încasat 260.000 de euro pentru vânzarea unui imobil şi a terenului aferent acestuia în Sectorul 2 al Capitalei.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 iun, 12:28
part time
LOCURI SIGURE DE MUNCA
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email :[email protected]
17 iun, 23:19
Dumitrita
Oferta de munca
Succesul vine prin aplicarea puterii, iar puterea e obținută prin cooperarea cu alte persoane. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea ”De la idee la bani”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de e-mail: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ