TRAIAN BĂSESCU, o nouă LOVITURĂ: "voi formula plangere penala"

| 04 iun, 14:27

Senatorul PC Cristiana Anghel a declarat, miercuri seara, intr-o emisiune televizata, ca ii va face lui Traian Basescu o plangere penala dupa ce fostul presedinte s-a referit la cazul 'invatatoarei grevista foamei' ca fiind 'un fals facut de slugile unui turnator'.

"Cazul Rarinca tinde sa devina un caz al invatatoarei grevista foamei, Cristiana anghel, am fazut cu toti falsurile Antenei 3 si a trustului turnatorului Voiculescu, am vazut toti. Situatia Rarinca trebuia tratat cu sobrietate, nu facut un alt caz Cristiana Anghel, deci un alt fals de manipulare a oamenilor de buna credinta facut de slugile unui turnător", a declarat in urma cu doua zile Traian Basescu.

Intr-o emisiune la Romania TV, senatoarea a anuntat ca saptamana viitoare va formula o plangere penala.

"Mi-e mila ca a ajuns in halul acesta. Oricum, saptamana asta nu am timp, dar saptamana viitoare vorbesc cu cineva si voi formula plangere penala", a declarat Cristiana Anghel.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Ptiu, drace!

"Pentru mine greva foamei e ceva sfant, in perioada aceea eu puteam sa mor. Daca cineva crede ca te poti juca cu astfel de lucruri, ca poti arunca cu noroi si ca poti transforma totul intr-o hazna se inseala. Ajunge in instanta si poate sa faca proba veritatii, daca dumnealui are un singur capat de dovada ca a fost o facatura a cuiva", a mai spus senatorul PC, intrebata daca il da in judecata pe Basescu.

Ulterior, senatorul a declarat pe pagina sa de Facebook ca deranjeaza 'anumite cercuri de interese'.

"O mizerie. Se pare ca am deranjat si deranjez mult anumite cercuri de interese prin ceea ce am spun si spun, prin ceea ce am facut si fac. Pentru toti cei care nu ma cunosc deloc. Cei vazuti si cei nevazuti, pentru cei descoperiti si pentru cei acoperiti... 
Mie imi veti inchide gura doar cu pamant! Prefer sa mor luptând. "This is Sparta!!!!!" Pentru ca "eu imi apar saracia, si nevoile, si neamul..."
, a scris aceasta pe pagina de Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 iun, 14:55
Dana Albanezu
recomand Dnei Grevista a Setei ,cativa avocati buni:Gadea,Badea,Ciuvica
pe Abraham nu,pierde multe procese
04 iun, 15:49
liviuioan
--suficienta-HAHAITA--
--si tupeul jegos ( gen FILEATA ) al pupincuristilor--impartiti pe categorii--Liiceanu--Tismaneanu--Cristoiu--manastirea stribleasca si mujicii flamanzi . Lipsesc multi , mai ales cei care tineau--BAROSSO .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ