TRAIAN BĂSESCU: Se continuă lovitura de stat. Scopul este punerea sub control a justiţiei

| 02 iun, 17:10

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, a mers, marţi, la sediul Partidului Mişcarea Populară. La plecare, fostul şef de stat a declarat facând referire la ultimele declaraţii ale preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, şi a premierului Victor Ponta că "se continuă lovitura de stat a căreci finalitate este punea sub control a justitiţiei. Mă uit la inactvitatea preşedintelui Iohannis, la activitatea lui Ponta şi a lui Tăriceanu. Acesta este scopul lor."

Referitor la cazul Şova, fostul preşedinte al României a declarat că "nu vreau să comentez cazul Şova. Pentru Elena Udrea s-au făcut trei cereri şi au fost votate ăn 24 de ore. au venit chiar şi duminica la muncă. În cazul lui Şova nu se întâmplă nimic. Asta ]nseamnă că Parlmanentul are abordări diferite în raport cu justiţia, nu poţi să ai abordări în funcţie de justiţie. Dacă Elena Udrea nu a putut şantaja pe nimeni, ca atare a fost arestată preventiv. Când ai pe cine să şantajezi, când îl ai pe Ponta, rezultatele sunt diferite.

Întrebat despre legea votului pentru diaspora, fostul preşedinte a spus "că nici PNL şi nici PSD nu fac nimic. Eu dacă aş fi în locul preşedintelui Iohannis, cu procentele pe care le are, aş fi călare pe ei."

Întrebat despre dacă Livia Stanciu trebuie să îşi dea demisia, fostul şef de stat a spus că "Livia Stanciu şi Kovesi trebuie să îşi ducă mandatul la bun sfârşit, aşa e scris în lege. Acelaşi mod de gândire să fie şi pentru un primar care e acuzat de abuz în serviciu. Dacă are semnăturile de la toate departamentele, atunci să se caute la ei."

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ