Traian Băsescu: Ptiu, drace!

| 03 iun, 18:42

Traian Băsescu a acuzat miercuri PNL şi PSD că s-au înţeleges la votul din Senat în cazul Dan Şova. Fostul preşedinte a făcut şi o gafă: în loc de partenerii de la "PMP" a spus "partenerii de la PNL", lucru care l-a făcut să exclame: "Ptiu, drace!".

Traian Băsescu a făcut câteva declaraţii de presă după o şedinţă la PMP, ocazie cu care a confundat PMP cu PNL.

"Ce am mai discutat cu partenerii mei de la PNL... de la PMP, pardon! Ptiu, drace", a corectat imediat, râzând, fostul şef al statului, potrivit RomâniaTV.

Băsescu a acuzat o înţelegere PSD-PNL la votul în cazul Dan Şova, după ce senatorul social-democrat a scăpat pentru a doua oară de reţinere şi arestare.

"Ce mă surprinde este numărul mare de absenţi de la PNL, ceea ce arată că o înţelegere de fapt a existat. 11 absenti este mult prea mult pentru un vot atât de important care a dat măsura relaţiei Parlament-justiţie", a spus Băsescu.

Întrebat dacă scutul făcut de senatori în jurul lui Şova ar putea însemna că cercetările duc şi către Victor Ponta, Băsescu a răspuns:

"Da, cel puţin asta citesc din presă. Dar există altceva aici care mie mi se pare infinit mai grav. Ipocrizia politicienilor din cele două partide. Dacă PNL venea nu cu 11, cu opt oameni in plus, era 72 la 74, ceea ce il lăsa pe dl Sova să mearga in fata justiţiei. Scutul acesta este de fapt o nouă marţe neagră şi este semnalul definitiv al războiului deschis de clasa politică împotriva Justiţiei."

Citeşte şi: DAN ŞOVA a scăpat de arest: Îmi doresc, așa cum am cerut și Instanței supreme, să trimită dosarul în instanță

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 iun, 23:51
PETRE
Parodie senatoriala
"Venea o mora pe Siret,
Leganandu-se pe-o coasta
Si in ea un Taricean siret,
Macina faina ros-albasta !"
Expressis verbis ?
03 iun, 23:26
PETRE
Stil-a la Traian !
Nu-i o gafa ci modul -stil marinaresc dar eficient- de a atrage atentia , marita,asupra evenimentului !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ