VICTOR PONTA: Eu am sprijinit întotdeauna CSM, dar cred că trebuie să aplice regula pentru toți

| 03 iun, 16:26

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri că a sprijinit întotdeauna CSM, dar crede că în acest moment este vorba de credibilitatea membrilor instituției și respectul pe care îl inspiră societății, pentru că nu aplică aceeași regulă pentru toată lumea.

"Nu de mine (n.r. — este comentat cazul Șova), numai Dănileț are voie să comenteze cazuri pe rol. Am o mare problemă și am o problemă ca orice cetățean în această țară. Sunt câțiva deștepți care au voie orice, gen Dănileț, că el e în gașcă acolo, cu sistemul, și toți ceilalți suntem proști, nu avem voie să comentăm. Cum adică? Ori e o regulă pentru toată lumea, ori dacă nu, nu o mai respectă nimeni. Eu am sprijinit întotdeauna CSM, dar cred că în acest moment e vorba de credibilitatea lor și respectul pe care îl inspiră societății. Dacă unul din CSM încalcă regula, cum mă sancționează ei pe mine, sau pe Băsescu, sau pe nu știu cine altcineva? Regula e aceeași? Eu aștept de la CSM, pe care îl respect și îi cunosc pe toți membrii CSM, să aplice regula pentru toți, nu pot să o aplice numai pentru noi, muritorii de rând, și pentru ei, zeii din CMS, să nu o aplice", a afirmat Ponta, la Palatul Parlamentului, întrebat cum comentează cazul Șova.

Referindu-se la Dan Șova, premierul a spus că dacă procurorul are probe să îl trimită azi în judecată și judecătorii se vor pronunța.

"Dacă nu are probe, înseamnă că a fost o înțelegere între procurori și PNL-iști să facă circ. Dacă îl trimite în judecată, poate cineva să oprească justiția? Dimpotrivă. După ce am văzut oameni arestați preventiv care au fost achitați după ce au stat luni de zile, mai bine să nu vă grăbiți nici dumneavoastră, să nu vă aflați... gândiți-vă, ca orice cetățean, să fiți arestat și după aia achitat, poate vă gândiți uneori un pic mai bine la chestia asta", a mai declarat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 iun, 00:17
PETRE
A vorbi,vorbire !
"Minciuna e ca o jucarie mica'
De umbli mult cu ea,se strica!"(parodie a la Pastorel).
Dixit !
04 iun, 00:09
PETRE
Obositul jucator la UDeMeReu
Ponte iar o da "la intors" cu o minciunica mica(copy-paste) !
Sau stie carte putintica ?
Expressis verbis ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ