Vasile Blaga nu-l primeşte pe Traian Băsescu în noul PNL

| 20 dec, 2014

Vasile Blaga este de părere că Traian Băsescu nu are ce căuta în noul PNL, chiar dacă statutul partidului i-ar pemitesă ocupe chiar şi o poziţie de conducere.

Vasile Blaga exclude o posibilă înscriere a lui Traian Băsescu în noul PNL, chiar dacă statutul partidului permite (foștii președinți ai PDL și PNL sunt membri de drept în Biroul Permanent Național al noului partid).

"Uneori și oamenii maturi mai spun lucruri trăznite. Am discutat cu un coleg de-al meu lucrurile acestea și ieri la Galați. Evident, în Statutele, și cel vechi al PDL și cel vechi al PNL și cel de acum, există această prevedere statutară, cred că este la toate partidele politice din România, că președinții în funcție dacă sunt membri de partid pot reveni în conducerea partidului. Nu va fi cazul domnului președinte Traian Băsescu, pentru că dânsul și-a exprimat destul de clar opțiunea, foarte clar și-a exprimat: adio PDL! Așa e viața", a declarat Vasile Blaga, citat de Agerpres.

Rugat de jurnalişti să comenteze bilanţul celor două mandate de preşedinte ale lui Băsescu, co-preşedintele PNL a declarat că „preferă să rămână cu amintirile plăcute”.

„Eu cred ca cel mai indicat este sa va raspunda romanii. Sa nu-i uitam meritele, imi place sa raman cu amintiri placute. Parcursul nostru euro-atlantic i se datoreaza, nimeni nu-i poate contesta meritele privind consolidarea justitiei”, a declarat Vasile Blaga.

Vasile Blaga a făcut referire şi la planurile de guvernare ale PNL.

„Am discutat si despre stadiul in care se afla procesul de realizare a planului de guvernare si au fost foarte multe propuneri făcute si de domnul Stolojan, si de domnul Predoiu. Exista grupuri de lucru pe toate domeniile si ar trebui ca acest material sa-l putem discuta cu mediul de afaceri, mediul social, cu banca mondiala, cu Fondul Monetar Internaţional, sa vedem si punctul lor de vedere”, a mai spus Vasile Blaga.

Citeşte şi: Vasile Blaga: Împreună cu Gorghiu vom realiza fuziunea deplină a PNL cu PDL și unificarea dreptei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ