Vasile Blaga: Împreună cu Gorghiu vom realiza fuziunea deplină a PNL cu PDL și unificarea dreptei

| 18 dec, 2014

Copreședintele PNL Vasile Blaga apreciază că alături de Alina Gorghiu, aleasă joi la conducerea liberalilor, va fi realizată fuziunea PNL cu PDL și unificarea dreptei într-o singură forță politică, puternică și determinată.

"Salut alegerea Alinei Gorghiu în funcția de co-președinte al marelui Partid Național Liberal și sunt convins că împreună vom reuși să atingem obiectivul curajos pe care ni l-am propus cu toții în urmă cu jumătate de an: fuziunea deplină a PNL cu PDL și unificarea dreptei într-o singură forță politică, puternică și determinată", se arată în comunicatul semnat de Blaga.

Vasile Blaga adaugă că, alături de Gorghiu, cu care va împărți funcția de președinte al noului PNL, va duce la împlinire "proiectul de țară propus și susținut de președintele Klaus Iohannis".

Citește și: ALINA GORGHIU este noul preşedinte al PNL


"S-a făcut astăzi încă un pas în construirea celui mai mare partid de dreapta din România, noul Partid Național Liberal. Îi asigur pe români că vom respecta mesajul pe care ni l-au transmis prin votul din 16 noiembrie și vom duce la îndeplinire proiectul de țară propus și susținut de președintele Klaus Iohannis", adaugă Vasile Blaga în comunicatul citat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ