Sorin Frunzăverde: Alina Gorghiu este o alegere fericită pentru noi

| 18 dec, 2014

Vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL) Sorin Frunzăverde consideră că alegerea Alinei Gorghiu în funcția de președinte interimar al PNL este o hotărâre fericită pentru această formațiune politică.

"A fost un vot care prin numărul de opțiuni din partea membrilor Biroului Permanent Național spune totul. Alina Gorghiu a avut o activitate susținută în Partidul Național Liberal.

În ultima perioadă a fost alături de Klaus Iohannis în această campanie complicată, grea, pentru funcția de președinte al României. Este un foarte bun comunicator. Din punct de vedere personal, am colaborat foarte bine cu Alina Gorghiu în perioada în care am dus PNL din ALDE în PPE. Cred că este o alegere fericită pentru noi", a declarat Sorin Frunzăverde.

Vicepreședintele PNL Sorin Frunzăverde a participat, joi, la ședința Biroului Politic Național în cadrul căruia a fost ales președintele interimar al PNL în persoana Alinei Gorghiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ