ATAC sub centură pentru noul președinte al PNL: O ascensiune sub semnul AMANTLÂCULUI

| 18 dec, 2014

Adrian Papahagi, fost membru PMP şi susţinător al Monicăi Macovei, s-a declarat dezamăgit de Klaus Iohannis, cel pe care l-a votat în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, după alegerea Alinei Gorghiu în fruntea PNL.

Adrian Papahagi a scris un mesaj pe Facebook în care o critică în termeni extrem de duri pe Alina Gorghiu.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Iohannis după numirea Alinei Gorghiu în fruntea PNL

"Alina Gorghiu e tipul de politician de care vrem să scăpăm. Ascensiune sub semnul amantlâcului, tupeu mascat sub o falsă urbanitate, competențe incerte, studii și mai dubioase (poate o verifică cineva la doctoratul din 2012, că diplomele de la Cantemir nici nu pot fi luate în serios).

E din specia Ponta-Udrea: vidul tranziției, bine ambalat. Până pleznește ambalajul.

Încrederea mea în Iohannis a scăzut de la 50% la 10%. După numirea lui Mihalache va ajunge la 0%", spune Papahagi.


Citeste și: ALINA GORGHIU este noul preşedinte al PNL

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 dec, 2014
Nana Maria
biet Jack, chiar esti in transa hipnotica? Dc nu vezi cata claritate are tyrex. Si inca nu pricepi cum se face politica in tara-colonie? Totul e o facatura de cacao numai aparente de democratie, stat de drept, totul pt a se putea jefui la adapostul inaltimii functiilor, jaf din care se cotizeaza in mai multe directii exterioare tarii. Nu ai sa vezi un os romanesc pus pe tronul tarii ce isi iubeste poporul sau niciodata, care sa faca o putere reala din tara, care sa redea demnitatea romanului condus de minoritatile nationale
19 dec, 2014
tyrex
Toti tampitii se trezesc dupa ce au inghitit otrava si incepe sa-i doara burta. Asa o sa patiti toti care l-ati votat pe tiganul asta neamt, vinzator de copii si samsar de case in tara si strainatate. Credeati ca daca e sanchi sas ( de fapt nu e) o sa faca din Romania o noua Germanie. O sa va iasa si pe kur si pe ochi Ciolanis o sa fie mai rau ca bashinescu. Asteptati numai jumatate de an si o sa va dati cu karamida jos acolo unde doare ca l-ati votat. Mintea romanului cea de pe urma , visati cai verzi pe pereti.
19 dec, 2014
jack
merci la fel
...ce bine te pricepi la timpiti...nu cumva vii din aceeasi ...categorie?
..biet vierme..nici nu astepti sa vezi ce poate face un om si gata cu aprecierea...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ