Elena Udrea, după alegerea Alinei Gorghiu: Ce linişte suspectă este

| 18 dec, 2014

Elena Udrea a comentat, joi, alegerea Alinei Gorghiu la şefia PNL, spunând, ironic, "ce uşor se trece peste modul în care a fost criticată susţinerea preşedintelui pentru mine".

"Mă uit ce uşor se trece peste modul în care a fost criticată susţinerea preşedintelui pentru mine. Era normal să iasă Alina Gorghiu cu susţinerea lui Klaus Iohannis. Mă întreb ce s-ar fi întâmplat dacă preşedintele ar fi spus lui Boc sau lui Blaga că o pun pe Udrea. Acum, Iohannis spune că „o susţin pe Alina Gorghiu". Este o imagine mai bună pentru partid decât Teodor Atanasiu. Mă uit ce linişte suspectă este. Personalitatea oamenilor este cea care generează dezbateri, nu funcţiile", a spus Udrea la Adevarul Live.

Deputatul Alina Gorghiu a fost aleasă în funcţia de preşedinte al vechiului PNL, devansându-l la vot pe contracandidatul său, Ludovic Orban.

Citește și: ALINA GORGHIU este noul preşedinte al PNL

Gorghiu a obţinut 48 de voturi, în timp ce Ludovic Orban doar 27 de voturi. Susţinută de Klaus Iohannis, Gorghiu a fost sprijinită şi de seniorul liberal Mircea Ionescu Quintus.

Biroul Politic Naţional al PNL s-a întrunit, joi, la Palatul Parlamentului pentru a alege noul preşedinte al partidului, cel care, împreună cu Vasile Blaga, va conduce noul PNL până la Congresul din 2017.

Pentru succesiunea lui Klaus Iohannis s-au înfruntat deputaţii Alina Gorghiu, susţinută de Iohannis, şi Ludovic Orban, sprijinit de fostul lider al PNL, Crin Antonescu. Gorghiu şi-a anunţat joi seara candidatura, Teodor Atanasiu retrăgându-se din cursă în favoarea ei.

În debutul şedinţei, preşedintele ales, Klaus Iohannis, a anunţat depunerea mandatului de preşedinte al partidului şi demisia din PNL.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ