Alina Gorghiu: Voi continua proiectul lui Iohannis de a face un alt fel de politică

| 19 dec, 2014

Președintele PNL, Alina Gorghiu, afirmă că va continua proiectul fostului lider al partidului, Klaus Iohannis, de a face un alt fel de politică.

"Voi continua proiectul pe care Klaus Iohannis l-a început în campanie. Vorbesc despre un alt fel de a face politică, de decizie colectivă reală în politică, de nevoia reală de comunicare interinstituțională. Este un drum nou. Drumul deschis în urma alegerilor prezidențiale e un drum deschis în urmă cu ceva vreme pe care PNL e obligat să îl consolideze", a scris Gorghiu vineri pe Facebook.

Alina Gorghiu a fost aleasă joi președinte al vechiului PNL. Pentru această funcție a candidat și Ludovic Orban.

Tag-uri: Alina Gorghiu, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 dec, 2014
nic
Cum pooti sa te duci la o televiziune unde candidatul tau a fost facut arsice da catre cei de la PSD.S-a dus acolo a dat cu palma in rahat si a umplut tot PNL-ul de penibil te-ai compromis complet,sau doresc refacerea usl.Bravo PNL. un partid cu coloana vertebrala.
22 dec, 2014
elise
Alina=Elena
Impusă pe ultima sută de metri si votata aproape unanim,Alina va fi Blonda lui Iohannis???Lumea are alte asteptari de la noul presedinte ,dar in aceste conditii pare ca vom fi iarasi dezamagiti.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ