Orban îl înlocuiește pe Scutaru la șefia deputaților liberali

| 19 dec, 2014

Deputatul PNL Ludovic Orban va fi, începând de vineri, lider al deputaților liberali în locul lui George Scutaru, care și-a dat demisia din Parlament.

"La nivelul grupului parlamentar, s-au operat două înlocuiri. În locul meu, începând de astăzi (n.r.-vineri), lider al grupului va fi Ludovic Orban, iar în locul deputatului Mircea Roșca, vicelider va fi deputatul Mircea Dolha", a anunțat, în plenul Camerei, Scutaru.

Deputatul PNL George Scutaru și-a dat vineri demisia din Parlament, el urmând să preia funcția de consilier pe probleme de securitate al președintelui Klaus Iohannis.

În ceea ce-l privește pe deputatul Mircea Roșca, fost vicelider al grupului PNL din Cameră, acesta rămâne în arest, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a admis marți propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de DNA Ploiești.

Mircea Roșca este cercetat pentru trafic de influență într-un dosar în care mai sunt vizați vărul acestuia, Adrian Rotilă, de asemenea în arest preventiv, dar și președintele PNL Azuga, Gabriel Popescu, aflat sub control judiciar, aceștia din urmă fiind acuzați de cumpărare de influență și dare de mită.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ