Cristoiu: KLAUS IOHANNIS ia cu COPY PASTE modelul Traian Băsescu

| 19 dec, 2014

Președintele ales Klaus Iohannis este acuzat în media că și-a impus protejata la conducerea fostului său partid, PNL, după modelul patentat de Băsescu cu Udrea.

"Ludovic Orban l-a făcut pe Klaus Iohannis președinte al PNL. Pentru asta l-a lucrat din greu pe Crin Antonescu. Acum drept răsplată, Klaus Iohannis  l-a lucrat din greu în favoarea pupilei sale  Alina Gorghiu. Ca și în cazul debarcării lui Crin Antonescu, l-a executat nemilos pe cel care l-a făcut om,  fără a lua o clipă în calcul că și protestanții au un Dumnezeu deasupra lor, care-i vede cînd calcă strîmb.

Un PNL condus de Ludovic Orban ar fi fost un partid de sine stătător față de Klaus Iohannis. Un PNL condus de Alina Gorgiu e un partid la cheremul lui Klaus Iohannis. Se pricepe repede de ce Președintele ales a uitat angajamentul din campanie față de Poporul facebookist  ( de a fi președinte arbitru) și s-a implicat politrucește în bătălia pentru putere dintr-un partid.  Gestul lui Klaus Iohannis nu diferă prin nimic de gestul prin care Traian Băsescu a vrut  s-o pună pe Elena Udrea șefă la PDL. Numai că, spre deosebire de Traian Băsescu, care s-a prostit la bătrînețea mandatului de președinte, Klaus Iohannis a făcut asta în debutul mandatului.

Citeşte şi: Alina Gorghiu: Voi continua proiectul lui Iohannis de a face un alt fel de politică

De cum a fost aleasă, Alina Gorghiu a și declarat că PNL va fi un partid al Președintelui. Cam așa ceva spune și Elena Udrea despre PMP. Ferice de Klaus Iohannis! Prea mare osteneală în campanie n-a depus. Alegerile i le-au cîștigat Serviciile. Are la dispoziție pentru el și consoarta Vila Lac 3, un fel de Versailles al României tranzacționiste. Mult mai important și-a tras și o Elena Udrea.

Ce, numai Traian Băsescu să aibă una!", a postat pe blogul personal Ion Cristoiu.

Citeşte şi: ATAC sub centură pentru noul președinte al PNL: O ascensiune sub semnul AMANTLÂCULUI

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 dec, 2014
grisa
am spus-o...
Se putea ca rom TV sa nu devina vulgara ? Voi, obsedati sexual ce nu vedeti intr-o relatie decat porniri animalice( fiecare dupa cum ii este obiceiul...)v-ati si dat verdictul. Ce i-a fost "fatal " lui Basescu. V-a dovedit toate manariile. Daca Udrea a gresit, fiti siguri ca nu se va amesteca in juistitie. Acum ii montati pe interlopi impotriva presdintelui. nu va e rusine ? Voi credeti ca romanii pun baza pe cuvintele unor interlopi ce si-ar vinde oricui sufletul celor care i-ar face scapati ? Voi vreti sa-l dovediti pe matroz doar din orgoliu ranit, loazalor ! Sunt sigur ca pe un altul, cu manariile voastre , l-ati fi dovedit de de mult, dar cu basescu va puneti ? I-ati scornit tot felul de "vini", l-ati facut troaca de porci dar mai sunt si romani carora n-o sa le puteti spala creierele, vuvuzelelor gurnaliste.
20 dec, 2014
Liana
speculatii....
Dl. ziarist, care le stie pe toate, inclusive "cand gaina naste pui vii si cand se muta groapa in alta parte ...", lucriri scrise imediat dupa Revolutie, ar trebui sa dea ragaz oamenilor sa-si intre in atributii si sa vedem cum evoluiaza lucrurile!
19 dec, 2014
ALEX
Să fim atenţi acum la consilieri ca să ne lămurim definitiv. Încă sper că nu-i adevărat: Dan Mihalache şi Andrei Muraru i-ar slăbi autoritatea din start.Îşi va pierde rapid popularitatea şi prestigiul în rândul celor care l-au votat din Diaspora şi din ţară (cei foarte bine informaţi de pe facebook).Ar fi deasemenea o sfidare la adresa intelectualilor de elită (scriitori, ziarişti prooccidentali) care l-au rugat în scris să nu se înconjoare de asemenea parveniţi duplicitari şi antioccidentali. Dacă nu scapă, cel puţin de aceşti 2 indivizi, apropiaţi ai PSD (Ponta-Iliescu-Năstase) atunci voi crede că dl.Johannis e şantajabil şi merită să fie declarat incompatibil de ICCJ pe 14 ianuarie.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ