Liviu Dragnea: Nu cred că Iohannis va pierde procesul de incompatibilitate

| 19 dec, 2014

Vicepreşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, în direct la România TV, că nu crede că preşedintele ales Klaus Iohannis va pierde procesul de incompatibilitate.

La finalul lunii noiembrie, Înalta Curte a admis în principiu judecarea recursului declarat de ANI în dosarul în care primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost reclamat pentru incompatibilitate.

Judecarea pe fond a dosarului va începe pe 14 ianuarie.

Citește și: Cine va cânta imnul la învestirea preşedintelui Klaus Iohannis

'Admite în principiu recursul declarat de Agenţia Naţională de Integritate împotriva Sentinţei nr.235 din 25 septembrie 2013 a Curţii de Apel Alba Iulia - Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal. Fixează termen de judecată pe fond a recursului la 14 ianuarie 2015 - Completul de judecată nr.2. Cu citarea părţilor', se arată în decizia instanţei.

Dosarul lui Iohannis a ajuns la instanţa supremă după ce pe 25 septembrie 2013 Curtea de Apel Alba Iulia a anulat raportul ANI prin care s-a constatat că acesta s-a aflat în stare de incompatibilitate.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 dec, 2014
Alexandru Valeriu Pantelimon
Clownul politic va pierde procesul; basescu trage sforile sa ramana la Cotroceni pana in toamna lui 2015- pentru ca pana atunci va incerca o solutie care sa-i fie convenabila . In rest praf pt. naivi cu decrete de concediere ( consilierii lui ), cu declaratii binevoitoare etc.
20 dec, 2014
Ioana Simon
Eu cred ca trebuie sa fie o decizie corecta.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ