Cine va cânta imnul la învestirea preşedintelui Klaus Iohannis

| 19 dec, 2014

Tânărul care a cântat imnul naţional la pian în gara Amsterdam a fost invitat de preşedintele Klaus Iohannis să cânte şi la ceremonia de învestire de duminică, la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, preşedintele ales al României, a anunţat într-o postare pe Facebook cine va cânta inmul naţional la ceremonia de învestire de duminică, la Palatul Cotroceni.

"Duminică, după învestire, Valentin Astănculesei îmi oferă cel mai frumos dar de început de mandat: așa cum a făcut-o acum câteva săptămâni, în gara din Amsterdam, va cânta la Cotroceni imnul României. Mandatul meu va începe sub semnul imnului național, ca un simbol al solidarității tuturor românilor și al dorinței noastre de schimbare", a scris Iohannis pe Facebook.

Valentin Astănculesei a devenit cunoscut după ce a fost filmat şi postat pe Youtube cântând la pian imnul României în gara din Amsterdam, în ziua turului al doilea al alegerilor prezidenţiale. El este un tânăr programator care are ca pasiune pianul şi a declarat că gestul său din gara Amsterdam a pornit de la sentimentul că, pentru prima oară în viaţa lui, s-a simţit mândru că e român.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ