Cristoiu şterge pe jos cu Antena 3, Mircea Badea şi Alina Gorghiu, după conferinţa lui Băsescu

| 21 dec, 2014

Ion Cristoiu desfiinţează, într-o postare pe blog, încercarea eşuată a lui Mircea Badea de a participa la conferinţa de presă a lui Traian Băsescu, dar şi prezenţa Alinei Gorghiu în studioul Antena 3.

Ion Cristoiu a scris despre conferinţa de presă a lui Traian Băsescu, punând accent nu pe mesajele preşedintelui, ci pe modul cum a tratat Antena 3 acest subiect.

"Cum era de așteptat, Antena 3, condusă de Dan Voiculescu de dincolo de gratii, a transformat momentul într-o sinteză între Pavel Abraham, Millițianul devenit Securist și Izaura Mondialu, analfabeta devenită vedetă.

Cum îi stă bine unui maimuțoi, Mircea Badea s-a dus la Cotroceni pentru a pune la cale, în direct, o masturbare mediatică. Pe tot parcursul Conferinței de presă, postul lui Dan Voiculescu a pus pe burtieră înjurături scabroase", a scris editorialistul.

Citeşte şi: Mircea Badea cere ajutor! Este ameninţat de INTERLOPI

El a continuat cu un atac împotriva Alinei Gorghiu, preşedintele PNL, care a mers la Antena 3 pentru a comenta conferinţa lui Băsescu.

"Cînd WC-ul pute, de atîta dat pe dinafară, omul minim civilzat nu intră, chiar dacă-l taie nevoia. Nu același lucru se poate spune despre Aliana Gorghiu, Preanumita lui Klaus Iohannis în fruntea PNL pe stil vechi. Protejata Prea Alesului a simțit nevoia unei exprimări. Drept urmare s-a dus sîmbătă seara la Latrina 3. Nu, n-a fost nevoie să se țină cu mîna de nas. Proțăpita lui Klaus Iohannis e obișnuită cu Latrina 3. Aici, în 2012, era prezentă seară de seară, pentru a legitima, din punct de vedere juridic, cu puținele sale cunoștințe de absolvent de Drept la o fabrică de diplome, Lovitura de stat USL-istă.

Nici sîmbătă seara, distinsa n-a făcut altceva decît să legitimeze producțiile Latrinei audio-vizuale. Atît prin prezența sa în studio, deși pînă și burtierele puțeau, cît și prin atacarea lui Traian Băsescu, pentru că, vezi Doamne! nu l-a lăsat pe maimuțoi la o Conferință de presă unde, totuși, nu se împărțeau banane."

Cristoiu nu l-a ocolit nici pe Klaus Iohannis, despre care sugerează că ar fi în spatele mişcărilor Alinei Gorghiu pe scena publică.

"Sîmbătă seara, Alina Gorghiu a venit la Antena 3, să-l înjure pe Traian Băsescu, fără Protectorul ei, Klaus Iohannis. Nu e însă prea tîrziu să apară și el. După ce devine Președinte Prea Plin din Președinte Prea Ales."

Citeşte şi: Cristoiu descrie tactica prin care Klaus Iohannis a început destrămarea noului PNL

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

13 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 ian, 23:23
sistemul infinit
cristoiu
Uite-un om cu gura strâmbă, rămas pentru veci aşa !
C-a văzut...din auzite ...c-o GĂINĂ A NĂSUT !
Şi ...gândi : Cine-i de vină ? E ...COCOŞUL ?
O, nici vorbă oameni buni, strâmb nu-i este ciocul !...
29 dec, 2014
dodo
cristoiu
ba esti cu gura stramba si injuri pe aia ce iti punea in blid , tu te uiti in oglinda sa vezi maimuta ? tu ai scuipat cu flecme de ziceai ca ai tuberculoza si ce sa vezi ai lins si pupat in dos pana airamas cu gura ca in poza . acuma intoarce partea poae iti revine gura
22 dec, 2014
Adam
Cea mai apreciata oferta de lucru! Opriti-va aici, pentru ca veti gasi mereu si mereu aceasta oferta de lucru! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
21 dec, 2014
miha
LUCRU DOMICILIU
AI NEVOIE SI VREI SA ITI SCHIMBI SITUATIA FINANCIARA?O SANSA DEOSEBITA PENTRU CEI CARE VOR SA LUCREZE PART-TIME(3ORE PE ZI)? FOLOSIND CALCULATORUL DE ACASA CONECTAT LA INTERNET CASTIGA USOR CEL PUTIN 300$ PE LUNA.SUNA TENTANT? TRIMITE “INFO” LA ADRESA [email protected] SI AFLA DETALII
21 dec, 2014
sa vina altii..
N-am saturat de aberatiile tale tovarase
S-a trezit si tov.,pupincu...de Bas....,dupa ce a latrat ani buni la Antena 3 sa apere onoarea Celui care a nenorocit o tara.Cuvantul RUSINE il cunoaste?Gata!Ajunge!Du-te acasa!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ