Băsescu apără brandul "Steaua": Mi se pare incorect; la cât a cheltuit Becali, e o mizerie

| 21 dec, 2014

Traian Băsescu a declarat la doar o oră după ce nu mai era preşedinte că i se pare incorect ca brandul "Steaua" să nu mai fie deținut de echipa de fotbal a lui George Becali, amintind de investițiile făcute de acestea.

Traian Băsescu a criticat sentinţa justiţiei conform căreia Gigi Becali nu mai are voie să folosească brandul Steaua, care aparţine Armatei.

"Mi se pare incorect. Lasă-l, frate! La câți bani a băgat Becali în Steaua acolo, te apuci acum să-i iei emblema, numele... Mi se pare incorect. Aș fi lăsat-o așa", a susținut fostul șef de stat, duminică, aflat într-o vizită la redacția ziarului "Libertatea".

Băsescu a apreciat că această decizie este o "mizerie".

"La cât a cheltuit Becali cu echipa asta nu merita să-i faci mizeria asta. E o mizerie! Eu nu spun că legal nu se putea să... Și se vede, instanța a spus că aparține Armatei. Dar ce a făcut Armata pentru Steaua de 25 de ani?", a mai spus Traian Băsescu, cunoscut drept susţinător alechipei Steaua.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au admis acțiunea Clubului Sportiv al Armatei Steaua (CSA) și au decis ca brandul "Steaua" să nu mai fie deținut de echipa din Ghencea.

CSA a dat în judecată societatea care deține echipa de fotbal Steaua București, Asociația Fotbal Club Steaua, dar și SC Fotbal Club Steaua București SA, SC FCSB Marketing SRL (fosta SC Durby Sports Business SRL) și SC Ostrovit SA, susținând că acestea dețin ilegal marca "Steaua".

Procesul prin care CSA Steaua a revendicat marca "Steaua" a fost deschis pe 25 mai 2011, însă acțiunea a fost respinsă atât de Tribunalul București, cât și de Curtea de Apel București, însă decizia finală a aparținut Înaltei Curți, care a dat câștig de cauză CSA.

CSA Steaua susține în cererea de chemare în judecată că George Becali a dobândit marca "Steaua" în mod ilegal, acest brand fiind înregistrat în 1996, ulterior Becali folosind numele pentru echipa sa fără acordul Clubului Sportiv al Armatei.

Citeşte şi: Băsescu se declară "liniştit": Oricât m-au tăvălit, ce era de recunoscut au recunoscut

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 dec, 2014
un roman
D-le Tr.Basescu, Gigi Becali nu a investit nimic in clubul Steaua ci a imprumutat cu bani acest club, a cumparat jucatori si a obtinut rezultatele (cu aprox) cele dorite. A luat banii, din imprumut, inapoi si a iesit in beneficiu cu un plus de 160-180 %. Aceasta a fost investitia d-le. A fost ptr el si ptr familia lui , nu si ptr comunitate. Iar daca vrei sa-ti povesteasca invita-l la un birt, ca tot sunteti liberi (amandoi) in aceste zile si chiar va place. Va aduceti (ashaaa) aminte de trecutul nu prea indepartat.
22 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ