Reacţia lui Ponta la bilanţul lui Băsescu: Preşedintele se laudă cu meritele Guvernului Ponta

| 21 dec, 2014

Reacţia premierului Victor Ponta după bilanţul prezentat de sâmbătă seară de Traian Băsescu nu a întârziat să apară. Ponta a remarcat, într-o postare pe Facebook, că preşedintele s-a lăudat cu realizările guvernelor Ponta şi Tăriceanu.

Victor Ponta pe Facebook: "Mulțumesc domnului Băsescu pentru faptul că măcar la final de mandat (sau mandate) încearcă să explice ce lasă în urmă după 10 ani! Ca orice bilanț personal este subiectiv, arătând în special părțile pozitive și ascunzând cele negative. Dar e bine că măcar acum recunoaște și se laudă cu meritele Guvernului (Tăriceanu și Ponta în special) în dezvoltarea economică și socială, uitând însă să amintească de suferințele cumplite din 2010-2011!".

Premierul adaugă că, fără a încerca niciun fel de polemică, are convingerea că "fără scandal, dezbinare și clientelism România ar fi putut fi mult mai bine, aproape de nivelul Poloniei măcar!".

"De mâine avem o mare oportunitate (pe care nu am avut-o în ultimii 10 ani) — să arătăm în 2015-16 ce multe putem face prin dialog, respect, toleranță și colaborare. În ce mă privește, cu siguranță asta voi încerca", mai afirmă Victor Ponta.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Asta e satisfacţia mea după 10 ani, să aud pesdişti bătrâni vorbind despre statul de drept

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 dec, 2014
miha
LUCRU DOMICILIU
FOLOSIND ZILNIC CALCULATORUL 3 ORE PUTETI CASTIGA USOR MINIM 300 DOLARI PE LUNA,AVAND CUNOSTIINTE MINIME DE IT.OFERTA VALABILA PENTRU TOATE ZONELE TARII.PENTRU MAI MULTE DETALI TRIMITETI “INFO” LA ADRESA [email protected]
21 dec, 2014
megiesul
nu te lasa
dle ponta, fii mai agresiv! ca ai pierdut alegerile, nu este un cap de tara! Fara sa cad in pacatul adularii, sunteti, in mod clar, singurul adevarat politician roman de dupa revolutie, fara pacatul de a fi fost comunist! nu intrati in defensiva, este o mare greseala, cai cei care v-au votat va vor sanctiona!
18 ian, 00:22
Mitza
Megiesule, ai grija ce-ti doresti : daca obraznicul de Pontache devine SI mai agresiv , cum doresti tu, o sa sfarseasca in camasa de forta...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ