Băsescu se declară "liniştit": Oricât m-au tăvălit, ce era de recunoscut au recunoscut

| 21 dec, 2014

Traian Băsescu a declarat duminică, invitat în redacția "Evenimentul zilei'", că pleacă "liniștit" și "împăcat" de la Cotroceni, încurajat și de faptul că ceea ce a fost bun în cele două mandate ale sale a fost recunoscut public.

Traian Băsescu: "Plec liniștit (...) și probabil m-a încurajat în acest sentiment și ceea ce am văzut prin presă în ultimele săptămâni. Oricât m-au tăvălit, ce era de recunoscut au recunoscut", a declarat Traian Băsescu, citat de Agerpres.

El a adăugat că nu a avut emoții la predarea mandatului și nu ar fi observat ca noul președinte Klaus Iohannis să fi avut emoții.

Traian Băsescu a mai menționat că ar prefera ca oamenii să-i spună 'domnule comandant' și nu 'domnule președinte', menționând că mandatul său de șef de stat a expirat, dar brevetul de comandant de navă este valabil până în anul 2016.

Băsescu a spus că intenția sa este de a se odihni o perioadă, după încheierea celor două mandate.

De la Evenimentul zilei, Traian Băsescu a plecat la o berărie în Herăstrău, unde Elena Udrea şi Partidul Mişcarea Populară au organizat o întâlnire "între prieteni". Fostul preşedinte este însoţit de soţia sa, Maria.

Citeşte şi: Ce va face Traian Băsescu duminică la prânz, imediat după ce îşi va încheia mandatul

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

29 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 dec, 2014
Stefan Caliga
Traian Basescu si-a incheiat doar mandatul prezidential dar acest lucru nu inseamna retragerea lui de pe scena politica. Vom mai auzi multa vreme despre el si il vom urmari in continuare pe acest Hiper Scorpion. El a intrat in istorie ca Presedinte dar ramane viu si puternic ca om politic. Cinste lui !
25 dec, 2014
MIRCEA
Base
Un presedinte care a reusit sa puna pe picioare o justitie independenta, care ii condamna acum pe banda rulanta pe marii hotomani din aceasta tara, ei bine, un astfel de presedinte merita multumiri.
Multumim , domnule presedinte !

Nu mai zic de orientarea clara catre lumea civilizata pe care a trasato Basescu de la bun inceput si nu scheme kkcioase cu chineji si kazahi, cum incerca plagiatorul Ponta.
24 dec, 2014
mircea
cititi va rog inceputul unui comentariu a lui serban,care zice:,,noi poporul am hotarat".dobitocul asta e poporul.inchipuitiva cum gandesc stapanii lui, daca un retardat de-al lor gandeste asa.
25 dec, 2014
Lucida
cititi
Eu cred ca acest specimen trebuie urgent dat pe mana psihiatrilor ca sa-l imbrace in camasa aia cu manecute. Nu pot sa cred ca un om normal poate elucubra asa enormitati . Asta n-are nimic in glagorie ca si aia cu statul isis. Sa ne fereasca Sfantul de idioti ! Pe asta cred ca-l zdruncina rau prostia de urla asa tare!
24 dec, 2014
Muntean Moldovan
Curiozitate
Ba' da ia zicei ma , care e cel mai bun presedinte?
Pun pariu ca peste 10 ani va trebui 2 perechi de catuse.
Iar perse 20 de ani poate 3-4 perchi de catuse.
Voi dimineata la spalatul dintilor folositi apa sau 50 votca /50 rom ?
24 dec, 2014
saḥīḥ ŞERBAN -
☀ ☀ ☀ - APEL CĂTRE POPOR - ☀ ☀ ☀
.
... eu Şerban , sāḥīḥ ŞERBAN cel autentic , PROPUN :

Să ne organizăm şi să strângem semnături pentru un referendum prin care poporul să decidă CONDAMNAREA LA MOARTE A CRIMINALULUI DE STAT TRAIAN BĂSESCU . Criminal moşier , mongol , slugă de ghiutănştaini şi duşman al poporului .
===
Noi poporul ,
suveran şi conştient de marea noastră putere
şi încredințati că vocea noastră este legea cea supremă , care-i deasupra oricărei alte legi
şi peste orice impuneri şi condiționări străine nouă , condiționări impuse de diverşi străini , spioni şi sabotori ce şi-au făcut coteață şi sălaş în Țara Românească .
Drept pentru care şi imperativ NOI CEREM SĂ DECIDEM dacă bestia asta duşmană de popor merită să fie lăsată vie , bințuitoare , liberă şi îmbuibată cu miliardele furate de la noi
-SAU-
să-i fie luate zilele din el şi-apoi să fie aruncat în gropi de morți , unde să putrezească .

POPORUL SĂ DECIDĂ !!!
poporul nu politicienii
poporul , nu americanii şi ghiutănstainii lor burțoşi şi hoți .
... nu nulandele şi alte putori şi arătări !!!
24 dec, 2014
tot eu Şerban , sāḥīḥ ŞERBAN . cel autentic -
|| ||| ||
.
pentru băsiști , de la grăjdar la prokuror : în lumea voastră fascistă şi băsistă nici pruncul nu e nevinovat , e criminal din leagăn .
24 dec, 2014
mircea
poporul sa organizat si a hotarat:esti un dobitoc

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ