Televiziunea lui Mihai Gâdea, la un pas de colaps. Peste 50 de jurnalişti vor fi concediaţi

| 15 ian, 14:21

Singura televiziune de știri unde criza financiară nu părea să fi ajuns se pregătește să taie din salariile angajaților și să renunțe la colaborarea cu 50 de jurnaliști, de la 1 februarie.

Potrivit Reporter Virtual, directorul Antena 3, Mihai Gâdea, a avut deja două ședințe cu șefii de departamente cu privire la această chestiune. Astfel, salariile sub 5.000 lei vor fi reduse cu 10%, cele de peste 5.000 de lei cu 15%, iar 50 de oameni, atât din redacție, cât și din personalul tehnic, vor fi disponibilizați de la 1 februarie 2015

În redacție circulă și zvonuri referitoare la concedierea unor „vedete” ale postului.

Deciziile de restructurare financiară a postului vin în contextul în care Dan Voiculescu, fondatorul televiziunii, execută o pedeapsă de zece ani, la Penitenciarul Rahova.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

13 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 ian, 02:59
Gelu
Vrabia mălai visează !!
28 ian, 03:01
Gelu
ŞI nu mor caii când latră câinii !!
22 ian, 10:17
Daniell
ASTA E
De, a venit momentul cand totul se razbuna. Ati tulburat mintile atator oameni disperati, batrani care nu mai stiau cum sa judece pentru saracia in care se zbateau. Despre asta este vorba. Si acum cand au inteles ca de fapt furtisagurile voastre (ca si voi sunteti complici prin sustinerea neconditionata pe care le-ati aratat-o PSD-ului) si saparea la temelia libertatii de cuvant sunt cauzele dezastrului din buzunare, va dau cu tifla si se uita la alte televiziuni...Antena 3, antena 3, toate au revers, totul se va arata in adevarata lumina. TREBUIA odata si-odata.
17 ian, 18:56
Mircea
nu ma mira !! este un post slab cu tema directional fixa pe basescu . cum acesta sa pensionat au ramas fara obiectul muncii .
16 ian, 15:04
Stela
Venit suplimentar -munca la domiciliu
Cea mai serioasa oferta de lucru! Aceasta oferta s-a transformat deja intr-un fenomen, datorita seriozitatii noastre! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
16 ian, 14:06
Eddi
E o stire falsa, dar daca ar fi adevarat...
....imaginati-va celelalte televiziuni ce fac. Se intampla cateodata sa nu fiu de acord cu ideile jurnalistilor de la antena3, dar de cele mai multe ori achiesez la punctele lor de opinie. Aleg sa ma uit la antena 3, pentru ca in primul rand isi platesc datoriile la stat, in timp ce ceilalti sunt niste cersetori, care se dau mari deontologi, in frunte cu CTP. Pe javrele acoperite nu le punem la socoteala, pentru ca nu merita sa ceva. Al doilea motiv sa te uiti este faptul ca oricand ei sunt pe primul loc si au rating de 2-3 mai mari decat urmatoarea clasata sau au mai mult rating decat toate ratingurile celorlalte televiziuni la un loc. In al treilea rand nici o televiziune din romania nu a fost vreodata certificata de premii internationale. Ceilalti care tanjesc la acele premii, bineinteles ca fac precum vulpe care nu ajunge la struguri si spune ca oricum sunt acri.
P.S: Daca nu iti place, nu te uita. Poate tie iti place postul Mynele TV, dar mine nu. Eu nu as fi de acord sa se inchide, doar pt ca mie nu imi place, intelegi ce vreau sa spun?
18 ian, 02:40
ciprian
esti un angajat al antenei
inteleg ca esti un prost platit de trustul intact ca sa dai spam-uri, tot ce faceti voi e doar sa jigniti ,adica daca eu nu ma uit la antena automat ma uit la mynele? de parca antena e singurul post pe planeta unde se uita oamenii destepti , toate celellalte posturi sunt pentru cocalari. Ei bine surpriza ; intre antena si mynele nu e nicio diferenta

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ