Lovitură GREA pentru Antena 3! Postul se mută din Bucureşti

| 16 ian, 11:50

Staţia de ştiri patronată de familia Voiculescu este nevoită să plece din sediul actual din Bucureşti, aflat în proprietatea statului pentru recuperarea prejudiciului din dosarul ICA, iar soluţia aleasă de conducerea postului a fost clădirea Willbrook, din Otopeni.

Antena 3 (dar și Antena 1) își mută redacția și studiourile în clădirea Willbrook, din Otopeni, în care activează un alt canal de știri, Realitatea TV, scrie Reporter Virtual.

Mihai Gâdea, directorul postului,  speră să poată finaliza operațiunea până la 1 martie. Directorul Antenei 3 a solicitat punerea la dispoziție a trei microbuze de transport pentru angajați. Acestea sunt furnizate de Willbrook (Realitatea TV și compania Samsung, care activează în același complex, beneficiază de unul singur).

Citeşte şi: Televiziunea lui Mihai Gâdea, la un pas de colaps. Peste 50 de jurnalişti vor fi concediaţi


Birourile Antena 3 vor fi exact în zona opusă a complexului Willbrook față de zona în care sunt situate acum birourile Realitatea TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

9 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 ian, 18:19
dinut
ce sa se mai mute sa le ridice licentele , ANTENA 3 , ROMANIA TV SI ACUM SI LA REALITATEA CA SI EI AU INCEPUT SA BATA CAMPII CU GUSA IN FRUNTE UN PAPITOI DE 2 BANI
18 ian, 00:09
pentru anna
Tot repeti "basist " ( ceea ce evident in creierele spalate in zeama de Haznaua 3 , asa ca al tau , se vrea o insulta ) si deci iti raspund : "latrinist "!
17 ian, 12:11
suzana(gadea)
tot gadea
cred ca ar fi bine primiti in n.corea
17 ian, 23:49
anna
Basist!
16 ian, 21:43
didi
In sfarsit vesti bune .Ar fi si mai bune daca ati inchide trustul si ati pleca la casela voastre.Numai prosti ati spus ca sa va acoperiti seful puscariasi.
17 ian, 23:51
anna
Basist 2!
16 ian, 16:29
mihai
Da' la Jilava ce are, e rusinoasa vecinatatea cu autorul penal ?
16 ian, 19:03
yvon
Da la
Rahova ce are?
17 ian, 23:53
anna
Basist3!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ