Dr. Menci, primul interviu din închisoare: ESTE o boală NECRUŢĂTOARE

| 04 mar, 16:42

Gheorghe Mencinicopschi, condamnat la opt ani de închisoare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare, a declarat în primul interviu din spatele gratiilor că "nu îi este ruşine că se află în închisoare nevinovat".

"Supravieţuiesc cu credinţa în adevăr, în Dumnezeu! Lucrez, citesc mult, mă documentez în cele mai noi descoperiri din domeniul meu: biologie moleculară, biologie celulară, biologie genetică, patogeneza bolilor, nutriţie sănătoasă şi patologică! Lucrările mele sunt dedicate unor boli moderne cu o puternică componeneta nutritional-epigenetica, cum ar fi boala celiacă, intoleranţă la gluten. O boală devastatoare, puţin cunoscută şi diagnosticată la noi, dar cu o evoluţie epidemică, confirmată de situaţia din ţări europene dezvoltate ca Suedia, Italia, Finlanda", a scris profesorul Menci în interviul său, referindu-se la una dintre lucrările sale scrise în închisoare şi care va fi lansat în curând şi care se referă chiar la boală celiacă.

Citeşte şi: DAN VOICULESCU spune bancuri din puşcărie

În această jumătate de an petrecută după gratii, doctorul a scris deja trei cărţi, citeşte mult şi spune că se documentează foarte mult despre noutăţile care apar în domeniul său de activitate, notează Antena3.

În ceea ce priveşte faptul că se afla în penitenciar, profesorul a marturisit: "Tuturor celor care mă cunosc le spun că nu mi-e ruşine că sunt în închisoare nevinovat, că trec printr-o perioadă de sporire spirituală, că eu cred în dreptatea divină" a scris Mencinicopschi.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ