Dan Voiculescu rămâne DEFINITIV în închisoare, după ce a ratat ultima şansă de a fi eliberat

| 27 ian, 11:04

Dan Voiculescu rămâne definitiv în închisoare. El nu mai are nicio cale de atac a sentinței din dosarul privatizării frauduloase a Institutului de Cercetări Alimentare. Decizia luată de Înalta Curte de Casație și Justiție este definitivă și irevocabilă.

Condamnat la 10 ani de închisoare, Dan Voiculescu trebuie să execute, conform legii, cel puţin cinci ani din pedeapsă, înainte de a cere eliberarea condiţionată.

În 8 august, magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, în dosarul privatizării ICA, pe Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, pe Gheorghe Mencinicopschi, fost director al ICA, la opt ani, şi pe fostul ministru Sorin Pantiş la şapte ani de închisoare.

În acelaşi dosar, fostul director al Agenţiei Domeniilor Statului (ADS) Corneliu Popa a fost condamnat la opt ani de închisoare, iar Jean Cătălin Sandu, fost şef al Direcţiei Juridice din ADS, a primit şase ani de închisoare. Tot la şase ani de închisoare a fost condamnat Vlad Nicolae Săvulescu, fost şef al Direcţiei de Privatizare-Concesionare din ADS.

Flavius Adrian Popa, fost şef de serviciu în ADS, a fost condamnat la cinci ani cu executare. Gheorghe Sin şi Constantin Baciu au primit patru ani de închisoare cu suspendare, iar Vica Ene şi Grigore Marinescu, trei ani, tot cu suspendare.

Citeşte şi: MILIONARI celebri, arestaţi în mandatul lui Traian Băsescu. Ce IMPLICARE are fostul preşedinte

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ