Dan Voiculescu CONTESTĂ decizia instanţei în dosarul ICA şi invocă citate din BIBLIE

| 29 ian, 08:55

Dan Voiculescu a postat, pe blogul personal, un mesaj cu privire la decizia luată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, de respingere a recursului în dosarul ICA.

"Cred că este asteptat punctul meu de vedere legat de inadmisibilitatea recursului. Dacă nu spun nimic, nu este bine. Daca spun ceva, indiferent ce, tot nu e bine. Asa că repet ceea ce am mai spus până acum. Şi scrie și în Biblie de 365 de ori: « Nu vă fie teamă !». Libertatea de mișcare reprezintă mare lucru doar pentru cei care nu cunosc ce înseamnă să trăiești demn și cu onoare", a scris Dan Voiculescu.

Recursul lui Dan Voiculescu în dosarul ICA a fost respins, marţi, de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare cu executare în dosarul ICA pentru spălare de bani. Sentința este definitivă și vine în urma unui proces ce a durat mai bine de 6 ani, timp în care Voiculescu a încercat prin toate metodele posibile să amâne acest moment.

Voiculescu a primit pedeapsa maximă prevăzută în noul Cod penal, legea mai favorabilă în cazul său. De asemenea, fondatorului PC i se interzic mai multe drepturi, printre care dreptul de a fi ales, timp de cinci ani.

 

DEZVĂLUIRI Robert Turcescu: Trustul de presă al lui Voiculescu a încasat 1,5 milioane de euro de la Blue Air

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 ian, 09:51
florin
mare demnitate la satraru asta, sa-si toarne ca un nesimpork verisoara si cumnatul la securitate, ca ,,sa-si intretina, famiglia grea" de iepe neostoite. e mare demnitate sa ai doua dosare de turnator la seku si sa furi milioane de euro!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ