ULTIMA şansă pentru VOICULESCU să iasă din puşcărie

| 13 ian, 12:53
Dan Voiculescu a cerut Curții de Apel București anularea pedepsei de zece ani în dosarul ICA, prin rejudecare, dar cererea în anulare a fost respinsă de un complet de divergență, iar astăzi avocaţii lui Dan Voiculescu au apelat la ultima şansă de a-l scăpa pe fondatorul trustului Intact de închisoare: recursul în casație la Înalta Curte.

Dan Voiculescu a formulat un recurs în casație la Înalta Curte, ultima cale de atac pentru a scăpa de pedeapsa de  10 ani de închisoare în Ddsarul ICA.

Un judecător al Înaltei Curţi urmează să decidă astăzi dacă admite de principiu contestația depusa de Dan Voiculescu. Şedinţa a început la ora 9, conform Curţii Supreme.

Citeşte şi: DAN VOICULESCU mai are o șansă să scape de pușcărie

Dan Voiculescu ramane in puscarie, dupa ce   judecatorii au respins cererea de anulare a pedepsei. Prin aceasta decizie, Voiculescu ramane cu pedeapsa de zece ani de inchisoare dispusa anul trecut de CAB in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ