Dan Voiculescu rămâne în puşcărie. Judecătorii au respins cererea de anulare a pedepsei

| 06 ian, 20:23

Dan Voiculescu ramane in puscarie, dupa ce   judecatorii au respins cererea de anulare a pedepsei. Prin aceasta decizie, Voiculescu ramane cu pedeapsa de zece ani de inchisoare dispusa anul trecut de CAB in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

Completul de divergenta a decis cu privire la solicitarea lui Voiculescu a fost alcatuit din trei judecatori: Dan Lupascu, Isabellle Tocan si Corina Cornelia Daescu.

In decembrie, Lupascu si Tocan nu au putut sa cada de acord asupra unei decizii privind contestatia, astfel ca a fost format completul de trei care va lua hotararea definitiva in acest caz, prin cooptarea judecatoarei Corina Cornelia Daescu, cea care judeca si dosarul retrocedarilor al primarului Radu Mazare, aflat pe rol de sase ani, noteaza gandul.info.

In momentul in care judecatorii au ramas in pronuntare, avocatul lui Dan Voiculescu, Gheorghiţă Mateuţ, se declara optimist.. 

"Decizia apartine judecatorilor, judecatorii sunt cei care, dupa examinarea tuturor dovezilor care se afla la dosar si in urma dezbaterilor orale vor examina pe fond" cererea lui Dan Voiculescu, dar "exista dovezi multiple, numeroase, nu doar o singura proba sau doua sau trei din care rezulta cu prisosina temeinicia cererii", spunea Mateut.

In 15 octombrie, Curtea de Apel Bucuresti a admis in principiu judecarea cererilor de anulare a pedepselor formulate de Dan Voiculescu si Sorin Pantis, condamnati la zece, respectiv sapte ani de inchisoare, in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ