TRAIAN BĂSESCU va susţine ultima conferinţă de presă, în calitate de preşedinte al României

| 19 dec, 2014

Preşedintele României, Traian Băsescu, va susţine mâine, la Palatul Cotroceni, ultima sa conferinţă de presă în calitate de şef al statului.

Cel mai probabil, preşedintele Traian Băsescu va face bilanţul mandatului său prezidenţial.

Mandatul preşedintelui Băsescu se încheie duminică, 21 decembrie, la ora 12.00. În următorii 5 ani, preşedintele României va fi Klaus Iohannis, ales prin vot în data de 16 noiembrie 2014.

Traian Băsescu a avut două mandate prezidenţiale, în perioada 2004-2014.

Conform Barometrului INSCOP Research a fost realizat la comanda ziarului „Adevărul”, Traian Băsescu se clasează pe primul loc cu 30,3%, fiind președintele post-decembrist care a făcut cele mai bune lucruri pentru România.

El este urmat de Ion Iliescu cu 23,8% şi Emil Constantinescu (19,6%). Un procent important de 26,3% nu ştiu sau nu răspund la această întrebare.

Opţiunile pentru Traian Băsescu sunt mai puternice în rândul tinerilor (34%) care indică şi cel mai mare nivel al non-răspunsurilor (37,4%).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 dec, 2014
MIHAELA
Daca Basescu a fost un presedinte bun,eu sunt preoteasa. Las-o naibii de treaba unu care face scandal si circ zilnic,sa numai vorbim de :s-a dus la tigani,a luat bani,aur,porci,curcani (cel putin asa sustin tiganii),terenul NANA, casele care si le-a dat singur si culmea mai cere o casa etc.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ