Elena Udrea despre episodul vizitei lui Geoană la Vîntu în 2009

| 19 dec, 2014

Elena Udrea admite, la finalul mandatului lui Traian Băsescu, că a fost implicată şi ea în episodul vizitei nocturne a lui Mircea Geoană la Sorin Ovidiu Vîntu, vizită în urma căreia au apărut fotografii care au dus la pierderea alegerilor de către Geoană.

Elena Udrea a povestit, într-un interviu pentru Adevărul, cum a fost ea implicată în episodul vizitei lui Mircea Geoană la Sorin Ovidiu Vîntu, în campania electorală din 2009.

Citeşte şi: Ion Cristoiu: Klaus Iohannis și-a tras și el o Elena Udrea!

"Adormisem, era unu noaptea, când m-a trezit fostul meu şoţ, că mă caută Viorel Sima (ziaristul care a făcut fotografiile - n.r.), este şi meritul lui, că are ceva să-ţi spună ceva. „L-am fotografiat pe Geoană la Vântu acasă. Mă urmăresc ăştia şi nu ştiu ce să fac“. Aşa era. Nu a fost nimic în spate. Atâta minte a avut domnul Geoană. Cinci ani era singur la televizor, se dezobişnuise preşedintele de confruntări. Am luat în calcul şi că va pierde alegerile, dar nu m-am mişcat o clipă din sediu. S-a întors toată lumea, nu mai era loc la poza de după alegeri", a declarat Elena Udrea.

În seara premergătoare ultimei zile de campanie electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2009, Mircea Geoană a fost surprins în timp ce intra în vila lui Sorin Ovidiu Vîntu de pe strada Paris. Fotografiile au circulat toată ziua în presă. La confruntarea finală televizată, din ultima zi de campanie, Traian Băsescu l-a atacat dur pe Geoană pe marginea acelei vizite, sugerând că va fi un preşedinte de paie, condus de oligarhi şi moguli. "Dar la Vîntu v-a plăcut, v-a plăcut aseară la Vîntu?" este replica cu care se spune că a câştigat Traian Băsescu al doilea mandat de preşedinte, deşi era dat ca pierzător al alegerilor.

Citeşte şi: Elena Udrea vrea să scrie o CARTE despre Traian Băsescu: Era FASCINANT

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 dec, 2014
irinapop
O, da, eram sigur ca Udrea-i de vina de vizita lui Geona la Vantu. De ce? Tocmai pentru ca a aflat de aceasta vizita direct de la cel care-a facut pozele.
Voi chiar atat de fraieri de credeti? Nu, zau!!!! Pai Geoana n-a avut cap cand s-a dus la Vantu? Era copil mic pentru a fi "manipulat" in acel hal?! L-a luat Udrea sau flacara violeta de manuta si l-a dus in miez de noapte la Vantu? I-a luat Udrea mintile, de spuneti ca-i implicata in vizita lui Geoana laVantu?! L-a pus Udrea pe fotograf sa-l urmareasca pe Geoana? Ca nu spuneti asa ceva. Nuuuuu, o dati cotita, nu cumva sa-i platiti despagubiri pentru minciuni. Bai, m-am saturat sa va tot zic: voi va bateti joc de meseria de jurnalist. Nu stiu cine si cu cat va plateste, dar ii luati banii de pomana. Adica ala chiar isi face o pomana cu voi platindu-va pentru texte atat de "absconse".
20 dec, 2014
Parpanghel Lord
Motto: „Zile întregi după ce a fost muşcată de cobră şi a murit, Regina Cleopatra a fost violată de egipteni". (Text istoric)
20 dec, 2014
Adam
Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
19 dec, 2014
RODICA
OFERTE DE MUNCA PENTRU TOTI!
Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
19 dec, 2014
alexandra
Oferte de lucru de seriozitate maxima! Oameni foarte multi lucreaza acum cu noi si sunt extrem de multumiti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ