Elena Udrea a avut premoniţii în 2004 că va ieşi Traian Băsescu preşedinte

| 20 dec, 2014

Elena Udrea rememorează, pe Facebook, momentul alegerilor din 2004 şi mărturiseşte că a avut o premoniţie cu victoria lui Traian Băsescu, deşi favoritul era Adrian Năstase.

Elena Udrea Facebook: "Era un moment foarte important: intra în competiție Traian Băsescu... Şi am știut că va câștiga!

I-am spus atunci Președintelui că va câștiga pentru că, ceea ce cred eu, că a fost destinul acestei țări Traian Băsescu.

Nu a fost destinul lui să fie Președinte, cât a fost destinul României să-l aibă pe Traian Băsescu 10 ani Președinte. Și i-am spus că va câștiga pentru că ține de destinul României.

Sigur că părea așa, mistic, ce spuneam eu, dar n-am avut nicio emoție, nici una, nici după turul I, când diferența a fost de șapte procente. Am știut că va câștiga acele alegeri pentru că am știut că nu putea România să continue cu PSD și Adrian Năstase".

Elena Udrea a jucat mereu un rol important în momentele-cheie ale carierei lui Traian Băsescu. Ea a fost cea care dezvăluit existenţa celebrului "bileţel roz", prin care fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a încercat să intervină pentru Dinu Patriciu la Traian Băsescu. Tot ea a fost implicată în episodul cu fotografiile lui Mircea Geoană în vizită la Sorin Ovidiu Vîntu cu doar două zile înainte de turul al doilea al alegerilor din 2009.

"Adormisem, era unu noaptea, când m-a trezit fostul meu şoţ, că mă caută Viorel Sima (ziaristul care a făcut fotografiile - n.r.), este şi meritul lui, că are ceva să-ţi spună ceva. „L-am fotografiat pe Geoană la Vântu acasă. Mă urmăresc ăştia şi nu ştiu ce să fac“. Aşa era. Nu a fost nimic în spate. Atâta minte a avut domnul Geoană", a povestit ea.

Citeşte şi: Elena Udrea despre episodul vizitei lui Geoană la Vîntu în 2009


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 dec, 2014
RODICA
OFERTE DE MUNCA PENTRU TOTI!
Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
21 dec, 2014
Ramona
Noutate absoluta, doar acum!
Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
21 dec, 2014
elena
job
Lucru pe calculator, max. 3 ore pe zi, pentru un castig de cel putin 300 de euro lunar, oferta serioasa.
Cei interesati trimiteti textul "JOB" la adresa de email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ