Elena Udrea pe Facebook: Veniţi alături de Traian Băsescu!

| 17 dec, 2014

Elena Udrea cheamă lumea, într-o postare pe Facebook, să vină duminică la Palatul Cotroceni, unde va avea loc transferul oficial al mandatelor de preşedinte între Traian Băsescu şi Klaus Iohannis.

Elena Udrea Facebook: "Duminică, 21 decembrie, va avea loc ceremonia de predare a mandatului Preşedintelui Traian Băsescu, omul de stat care, timp de 10 ani, a apărat şi iubit această ţară şi a început procesul de modernizare a statului.

Vă invit pe toţi cei care doriţi să-i fiţi alături celui mai bun Preşedinte din istoria României să veniţi duminică, la ora 13.00, la intrarea Marinescu a Palatului Cotroceni (Strada Eroilor Sanitari) pentru a răsplăti munca, eforturile, curajul şi dăruirea lui Traian Băsescu pentru această ţară", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Citeşte şi: RĂZBOI între Gâdea şi Udrea. Boss-ul de la Antena 3, AMENINŢAT de ELENA UDREA

Klaus Iohannis va avea miercuri o întâlnire cu Traian Băsescu la Cotroceni, unde, conform lui Iohannis, vor pune la punct amănunte privind transferul de putere.

"În această seară, la ora 17,00, voi avea cu președintele Traian Băsescu o întâlnire la Palatul Cotroceni, în cadrul căreia vom discuta detaliile instituționale ale predării-preluării mandatului de președinte al României", a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

El arată că duminică, 21 decembrie, după învestirea sa în Parlament, va avea loc la Cotroceni o scurtă ceremonie festivă care va marca transferul mandatului între cei doi președinți.

Citeşte şi: Întâlnire de rang înalt. Ce pun la cale Băsescu şi Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 dec, 2014
anti
veniti la cotroceni
veniti,veniti-care cu coase,care cu furci ,a si sa nu uitati galetile primite in fostele campanii date de alianta DA.mai bine l-ar astepta DNA-ul direct la poarta:asa ar castiga timp mai ales ca e si udrea acolo.
18 dec, 2014
stefan
Elena Udrea pe Facebook: Veniţi alături de Traian Băsescu! - elena-udrea-pe-facebook-veniti-alaturi-de-traian-basescu
N-ai decat sa te duci tu ca tu ai lins si beneficiat de pe urma lui, iar acum stai sub ca tantarul ce a supt pe saturate .
17 dec, 2014
WISH
Beshina
Mai e matrakuka asta libera? Nu e ascunsa? Mars de aici, ministreasa mincinoasa si ascunzatoare de averi. La parnaie aleez, allez !!!!!!!!!!!!
17 dec, 2014
munca la domiciliu
Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]
17 dec, 2014
Kitaro San
- Platforma noua similara cu Skype
- Compania a alocat 10,000,000 euro in vouchere pentru atragerea de clienti!
Promotii:
- La inscriere primesti voucher in valoare de 100€
- Pentru fiecare persoana care o inviti primesti 20€ pe care ii poti transfera in contul tau bancar
- Platforma este operabila incepand cu 20 decembrie !!!!

LOCURILE SUNT LIMITATE

Profitati acum!!
Accesati linkul de mai jos
http://www.give5.club/?VoucherCode=105870

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ