Adrian Năstase, observație devastatoare după 10 ani cu Băsescu

| 18 dec, 2014

Fostul premier Adrian Năstase a scris, pe blogul său, o primă observație după zece ani cu Traian Băsescu în fruntea țării.

"La sfârșitul celor două mandate ale lui Băsescu, se vor face numeroase analize, se vor trage concluzii, se vor prezenta statistici. Voi încerca și eu să particip la ele. O primă observatie, în legătură cu capitalul national. Urmărind televiziunile de știri, poți constata că, în timp ce la emisiuni se vorbește 90% din timp despre statul de drept în România, în calupurile de publicitate, după 10 ani, publicitatea este realizată, acum, 90%, de companii straine sau de multinaționale. Iată că un "stat de drept" mai bun ajuta la o "reconfigurare" a pieței în domeniile IT, telecomunicații, construcții, imobiliare, agricol, etc. Vor putea oare noul președinte și noul guvern să revadă această situație? Sau vor dori?", a scris Adrian Năstase, pe blogul său.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 dec, 2014
ilu
hotule
ai participat destul,in rol de inculpat,si condamnat.chiar daca nu ar fi facut nimic,doar faptul ca a lasat justitia sa fie libera,inseamna f mult.ca justitia a devenit libera si te_au transformat in condamnat.base e cel mai bun presedinte ce la avut Romania iar tu adriane esti puscariasul nr.1
18 dec, 2014
the wolf of wall street
Te-ai mai uitat in oglinda in ultimul timp? Vezi ceva? Nu ti-e greata realizand ca esti printre cei mai mari vinovati oameni politici ? Alaturi de Iliescu, Basescu, Constantinescu, Vacaroiu, Roman, Tariceanu, Boc. Ati stiut ce se intampla si ati stiut ce faceti si acum intrebi de "statul de drept"? Ia uita-te in oglinda! Ai grija la sertar!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ